Dorpstraat 87A Ulvenhout

Specificaties

Koopsom: € 525.000,- K.K.

  • Postcode: 4851 CL
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 1 m2
  • Inhoud: 652 m3
  • Bouwjaar: 2020

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Wonen midden in het centrum van Ulvenhout?
Dit nieuwbouw appartement (penthouse) aan de Dorpstraat is per direct beschikbaar!
Je ervaart direct sfeer, gezelligheid, ruimte en licht. Het Ulvenhoutse Bos, het Markdal en het gezellige dorpscentrum van Ulvenhout zijn op loopafstand gelegen. Het stadscentrum van Breda is op 10 autominuten gelegen.

Het appartement is voorzien van een eigen entree met een nog te plaatsen lift (optioneel) naar de 1e verdieping.
En beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een grote woonkamer met leef keuken en een cv-ruimte tevens berghok alsmede 2 balkons. Tevens heeft het appartement een ruime garage aan de achterzijde van het complex. Het appartementsgebouw bestaat momenteel uit 2 appartementen. (begane grond en eerste verdieping)

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2020
Woonoppervlakte: ca. 129m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 21m²
Externe bergruimte: ca. 20m²
Kunststof kozijnen met HR++ glas, centrale airconditioning en vloerverwarming.

BEGANE GROND
Entree/hal voorzien van imposante trapopgang naar het appartement, meterkast en uitsparing voor een liftinstallatie.

1e VERDIEPING
Vide met dakraam. Centrale gang die toegang geeft tot de gedeeltelijk met marmer-look betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de woonkamer met stalen deur en bad- en slaapkamers.
Woonkamer, voorzien van een houten vloer die tevens doorgelegd is naar de gang en slaapkamers, kunststof schuifdeur naar het balkon aan de voorzijde. Frans balkon in de woonkamer met extra draai- kiepramen.
Keuken met een keukeninrichting met werk eiland, voorzien van een spoelbak, kraan, verlichting, een 6 pits gasfornuis inclusief 2 ovens, afzuigkap en vaatwasser.
Slaapkamer 1, gelegen achter de cv-ruimte, voorzien van een dakraam.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde en voorzien van een schuifdeur die toegang biedt tot het ruime en zonnige balkon aan de achterzijde.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde en voorzien van een schuifdeur die toegang biedt tot het ruime en zonnige balkon aan de achterzijde.
Badkamer is deels betegeld en voorzien van 2 waskommen met 2 inbouwkranen, half vrijstaand bad, een wandcloset en een aparte douche met inloopdouche en wanden in staallook.

BUITEN
Garage
De garage is voorzien van elektra, segmentdeur, bergzolder en een deur naar de achterzijde.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×