Kasterleestraat 108 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 229.000,- K.K.

  • Postcode: 4826 GK
  • Woonoppervlakte: 76 m2
  • Inhoud: 252 m3
  • Bouwjaar: 1970

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.
U MAG INDIEN GEWENST CONTACT OPNEMEN MET KANTOOR OM OP DE RESERVE KANDIDATENLIJST GEPLAATST TE WORDEN.

Kasterleestraat 108 Breda

Recent compleet gerenoveerd, gemoderniseerd, instapklaar en sfeervol zijn slechts enkele kenmerken dit ruime hoekappartement omschrijven.
Op korte afstand van winkelcentrum “Moerwijk” met al haar voorzieningen gelegen, bieden wij u dit gemoderniseerd 3-kamer hoekappartement. Het appartement beschikt over een royale living, moderne keuken en sanitair, 2 ruime slaapkamers, prachtig balkon op het Oosten met weids uitzicht en een private berging op de begane grond.
Tevens is het appartement voorzien van een mooie laminaatvloer en strak stucwerk wand- en plafondafwerking. Het centrum van Breda bevindt zich op 10 fietsminuten. De directe in- en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 76m²
Balkon: ca. 4,5m2
Inhoud: ca. 252m³
Servicekosten: ca. € 220,- per maand (inclusief voorschot stookkosten ca. € 90,-).
Aanvaarding in onderling overleg (kan op korte termijn)

INDELING

BEGANE GROND:
Centrale hal, bellentableau met video intercominstallatie, brievenbussenfront en middels liftinstallatie of trappenhuis toegang tot de etages. Eigen berging op de begane grond welke is voorzien van verlichting.

5e VERDIEPING:
Entree, portaal, tussenhal met video intercominstallatie en meterkast (2020), toiletruimte voorzien van wandcloset (2019). Moderne keuken (2019) met spoelbak, 5-pits kookplaat (gas) met wokbrander, recirculatiekap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Woonkamer met deur naar het balkon Slaapkamer I (ca. 3.59×1.89m). Slaapkamer II (ca. 3.59×2.69m). Moderne doucheruimte (2019) met wastafelmeubel en inloopdouche, vaste kast met aansluitingen voor de was apparatuur.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×