Platte Akker 211 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 KP
  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 2004

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Platte Akker 211, Teteringen

Neem een kijkje aan de Platte Akker 211 in Teteringen Gelegen op een mooie locatie in de wijk “Om de Haenen”. Treft u een riant appartement, voorzien van super groot balkon welke aan de zonkant is gesitueerd van maar liefst ca. 18m² Dit balkon biedt een fraai en groen vrij uitzicht. Verder beschikt dit appartement over een ruime woonkamer met een complete keuken, bijkeuken, ruime badkamer, twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en berging voor de fietsen maken het geheel compleet.

LIGGING EN OMGEVING
Het appartement is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, omgeven door groen. Het appartement ligt op loopafstand van de Teteringse bossen en een van de basisscholen. In de directe omgeving zijn scholen, sportclubs en supermarkten aanwezig. Daarnaast zijn uitvalswegen in de richting van Breda en Oosterhout eenvoudig te bereiken. Wie de rust wil opzoeken, zal zich gelukkig prijzen met de vele bosgebieden in de omgeving.

Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar. Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 2004
Woonoppervlakte ca. 94m²
Balkon ca. 18m²
Eigen parkeerplaats
Servicekosten: ca. €. 201,20 per maand
Aanvaarding in onderling overleg

Indeling:

Entree:
Vanuit de centrale ingang, waar de intercoms en de brievenbussen zijn gesitueerd, neemt u de trap of lift naar de 2e verdieping, daar bevindt de woning zich. Bij binnenkomst arriveert u in een ruime, goed afgewerkte hal. Deze biedt toegang tot de slaapkamers, separate toiletruimte, badkamer en suite. De hal is tevens ruim genoeg voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel.
Woonkamer:
Zodra u de ruime woonkamer betreedt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. Grote raampartijen voorzien de ruimte van veel licht, waardoor de woonkamer ruim aanvoelt. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek, alsmede een eethoek waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden. Schuifdeuren bieden toegang tot het riante balkon met weids uitzicht.

Keuken:
Direct aan de woon- en eetkamer is de keuken opgesteld. Deze is voorzien van allerhande inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast en vaatwasser. Aangrenzend een bijkeuken.
Sanitair:
De badkamer en de separate toiletruimte grenzen beide aan de hal en zijn strak afgewerkt en goed onderhouden. De badkamer en suite aan de hoofdslaapkamer, is volledig is betegeld, beschikt over een ruime douchecabine, toilet, wastafel met spiegel en radiator alsmede de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur.
Slaapkamers:
Grenzend aan de hal bevinden zich twee slaapkamers. Deze zijn ruim en worden van veel natuurlijke lichtinval voorzien. Ze zijn goed onderhouden en bieden voldoende plek voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel. Eén slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte en grenst aan de badkamer. Desgewenst kan een slaapkamer ook als werk- of hobbyruimte fungeren. Hiermee zijn ze multi-inzetbaar.
Berging:
Naast een inpandige berging, beschikt deze woning ook over een externe berging. Hiermee zijn er voldoende opbergmogelijkheden.
Buiten:
Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt het balkon een rustgevend. Het balkon is vanuit de woonkamer te betreden. Het is het de ideale plek om een lounge set of buitentafel te plaatsen.

ALGEMEEN
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×