Voorstraat 24 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 375.000,- K.K.

  • Postcode: 4902 PM
  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Perceeloppervlakte: 228 m2
  • Inhoud: 440 m3
  • Bouwjaar: 1936

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Voorstraat 24, Oosterhout

Kijk binnen in deze unieke twee-onder-een-kapwoning aan de Voorstraat 24 in Oosterhout. De woning beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer met veel natuurlijk daglicht, een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, drie ruime slaapkamers, een een multi-inzetbare zolderruimte en een garage. De royale groene achtertuin biedt een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. Bent u op zoek naar een woning in het centrum van Oosterhout? Dan is dit wellicht uw nieuwe thuis.

De woning bevindt zich in een levendige en goed bereikbare buurt. Oosterhout biedt een scala aan voorzieningen zoals supermarkten, winkels, sportclubs en scholen. De nabijheid van het openbaar vervoer zorgt voor een uitstekende verbinding met de omliggende steden en dorpen. Bovendien zijn de uitvalswegen A27 en A59 snel en gemakkelijk te bereiken. Dit maakt de locatie ideaal voor zowel gezinnen als werkenden. In de straat is tevens voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte ca. 105m²
Perceel oppervlakte 228m²
Energielabel E
Er zal een nieuw dak worden geplaatst op de hoofbouw met nieuwe dakpannen en er wordt een nieuw dak gelegd op de berging in de tuin. (eind juni)

Begane Grond
Entree, hal met toegang tot de separate toiletruimte, de kelder en de trap naar de 1e verdieping en de keuken. De keuken grenst aan op de hal en beschikt over een langwerpig aanrechtblad met veel werkruimte. Voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde combi/magnetron oven, vaatwasser en een koelkast, is deze keuken volledig uitgerust voor al uw kookbehoeften. De vele lades en kastjes bieden bovendien voldoende opbergruimte. De ruime uitgebouwde woonkamer heeft een open indeling en geniet van veel natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen. Deze lichte ruimte biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een comfortabele zithoek en een eetkamer. De woonkamer geeft direct toegang tot de groene achtertuin.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping vindt u twee goed afgewerkte slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een laminaat vloer en grote raampartijen die voor veel natuurlijk daglicht zorgen. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een bed en bureau of opbergmeubel, en desgewenst kan een kamer als werk- of hobbyruimte dienen. Eén van de slaapkamers beschikt over een ingebouwde kastruimte. De badkamer, toegankelijk vanaf de overloop en is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een staand toilet.

2e VERDIEPING
Een derde slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping. Deze goed ruimte met dakkapel kan fungeren als slaapkamer, opbergruimte of logeerkamer. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau. Tevens is hier een bergruimte gesitueerd, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of andere items.

BUITEN
De groene achtertuin, bereikbaar vanuit de woonkamer, biedt een perfecte plek om van de buitenlucht te genieten. Het terras is geschikt voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel, terwijl een zonnescherm voor schaduw zorgt op zonnige dagen. De tuin is deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen, waardoor het een aangename en rustige plek is. Achterin de tuin vindt u bovendien een handige berging.

ALGEMEEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×