Hoogdonk 10 Bavel

Specificaties

Vraagprijs: € 395.000,- K.K.

  • Postcode: 4854 LB
  • Woonoppervlakte: 69 m2
  • Perceeloppervlakte: 195 m2
  • Inhoud: 276 m3
  • Bouwjaar: 1985

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Hoogdonk 10, Bavel

Ben je op zoek naar een leuke hoekwoning met een oprit en garage welke naar eigen inzicht te moderniseren is?
Dan is deze woning in Bavel precies wat je zoekt. Deze hoekwoning beschikt over een licht en ruim opgezette woonkamer, twee slaapkamers en zowel een fraai aangelegde voor-, zij-, als achtertuin. Een eigen garage maakt het plaatje compleet. Deze woning biedt veel mogelijkheden en wacht op iemand die er zijn of haar thuis van maakt. Is jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging.

OMGEVING
Hier woon je in een prettige, kindvriendelijke buurt met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Bavel biedt diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten. Een wandeling door het dorp voelt aan als een warme omhelzing dankzij de gastvrije sfeer. Qua bereikbaarheid zit je hier goed; binnen enkele minuten bereik je de snelweg en het openbaar vervoer is goed geregeld.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1985
Woonoppervlakte ca.69m²
Perceel oppervlakte 195m²
Energielabel C
Aanvaarding in onderling overleg

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met toilet en de trapopgang naar de volgende verdieping. Woonkamer welke tuin gericht is, mede door een zij raam komt er veel natuurlijk licht binnen. Er is voldoende plaats voor een zithoek en een eethoek. De lichte open keuken, die direct grenst aan de leefruimte, is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koel-/vriescombinatie. De witgoedaansluitingen zijn tevens hier gesitueerd.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping biedt plaats aan twee ruime slaapkamers, waarvan één met een praktische inbouwkast. De eenvoudig ingerichte badkamer beschikt over een douche, een wastafel, designradiator en een tweede toilet.

BERGZOLDER
De bergzolder is toegankelijk via een losse trap vanuit de slaapkamer.

BUITENRUIMTE
De woning geniet van een keurig aangelegde voortuin en een even aantrekkelijke zij en achtertuin met een comfortabel terras, compleet met uitvalscherm. De achtertuin biedt daarnaast toegang tot de garage en heeft een praktische achterom.

ALGEMEEN
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×