Residentie Azuree 17 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 389.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 JA
  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Inhoud: 313 m3
  • Bouwjaar: 1997

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Residentie Azurée 17 Teteringen

Let op! Vraagprijs is exclusief separate garage.

Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement in het gezellige Teteringen?
Dan is dit appartement echt iets voor u! Het appartement is gelegen op de bovenste woonlaag van het Residentie Azurée appartementencomplex en beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken, twee slaapkamers en een fraai balkon. Een extra pluspunt is de centrale ligging, vlakbij diverse voorzieningen. Bij het appartement hoort een losse garagebox die u kunt gebruiken voor het stallen van uw auto of voor het opbergen van allerhande spullen.

LIGGING EN OMGEVING
Het appartement is gesitueerd nabij het vernieuwde Willem Alexanderplein met speelvoorzieningen en parkeerplaatsen en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 6 minuten bereikbaar.
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1997
Woonoppervlakte ca. 95m²
Balkon ca. 6m²
Garage ca. 19m², deze is optioneel er bij te kopen (€29.000,-)
Servicekosten: €. 189,31 per maand
Aanvaarding i.o.o.

INDELING
U komt het appartementencomplex binnen in de centrale hal. Hier bevindt zich het bellentableau voorzien van een video/intercomsysteem, de brievenbussen, de toegang tot de lift en de trapopgang naar de diverse appartementen.
2e VERDIEPING
Via de entree bereikt u de hal met hierin de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang tot beide slaapkamers, het toilet, de badkamer, de bijkeuken, en het woongedeelte. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op hoe licht deze ruimte is en hoe fraai deze is afgewerkt. Het halfronde raam en de houten vloer zorgen voor een gezellige uitstraling. De woonkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek. Ook is er ruimte voor een royale eethoek.
De moderne keuken welke is gemoderniseerd in 2023 is uitgevoerd in een L-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vries combinatie, een kookplaat met afzuigkap, een combimagnetron en een vaatwasser. Daarbij beschikt de keuken over voldoende werk- en opbergruimte. In de bijkeuken vindt u de cv-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers waarvan er eentje uiteraard ook prima als werk- of hobbyruimte gebruikt kan worden. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. De royale badkamer is geheel betegeld en voorzien van en ligbad, douchehoek, tweede toilet, radiator en een wastafel.

BUITEN
De woning beschikt over een gezellig balkon waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie in de zon. Het balkon is bereikbaar via een schuifpui.
Op het afgesloten binnenterrein van het complex beschikt u over een losse garagebox welke optioneel er bij te koop is (ca 18,5 m²).

ALGEMEEN
– In het Huishoudelijk Reglement is opgenomen dat honden en katten niet zijn toegestaan.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×