Waterlooplein 411 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 219.000,- K.K.

  • Postcode: 4901 EN
  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 18 m2
  • Inhoud: 265 m3
  • Bouwjaar: 1985

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

WATERLOOPLEIN 411 OOSTERHOUT

Gelijkvloers wonen met extra service, midden in het centrum van Oosterhout?
Wij bieden u een comfortabel 2/3-kamer Serviceappartement gelegen op de 4e verdieping met een riant balkon van ca. 10m2. Verder beschik het appartement over een eigen berging en kan er eventueel een garagebox worden aangekocht (vraagprijs garagebox € 20.000,- k.k.).

Het appartement is gesitueerd in het service-appartementencomplex residentie ‘De Bussel’, gelegen in de luwte van de St. Jan Basiliek. Het complex bestaat onder meer uit een hotel, restaurant, bibliotheek en een schouwburg. Daarnaast beschikt het complex over een wasruimte, recreatieruimte en 24-uurs bewaakt alarmsysteem met intercom (video). Op loopafstand vindt u de gezellige markt met diverse restaurants en cafés. Daarnaast zijn alle winkelvoorzieningen alsmede het openbaar vervoer in de directe nabijheid gelegen.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1985
Woonoppervlakte ca. 75m²
Balkon ca. 10m2
Inhoud ca. 265m³

Het complex is voorzien van een beveiligde entree met automatische deuren en een video-intercom. Daarnaast beschikt het complex over een lift en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde. Voor de verwarming en het warm water wordt gebruik gemaakt van een gasgestookte HR cv-ketel (ca. 2014) en voor de koeling is er een airconditioning aanwezig.

SERVICEKOSTEN
De bijdrage aan de VvE bedragen ca. € 253,87 per maand (basis 1 bewoner). Hierin zijn o.a. inbegrepen: de huismeester, receptie met 24-uur service, vuilnisophaaldienst, water, opstalverzekering, schoonmaak en verlichting in de gezamenlijke ruimten en reserveringen voor onderhoud. Ook personenalarmering via Thebe zorgservice en maaltijdservice behoren tot de mogelijkheden.

INDELING BEGANE GROND
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, receptie, trappenhuis en lift.

WOONETAGE
Eigen entree. Centrale hal die toegang biedt tot vrijwel alle vertrekken.
Gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje, praktische berging met wasmachineaansluiting en opstelling van de CV- combiketel (ca. 2014), ruime slaapkamer met vaste kastenwand, de royale, lichte woonkamer met airco installatie en kantoorruimte (voormalig 2e slaapkamer). Open keuken in lichte opstelling voorzien van inductie kookplaat en afzuigkap. Ruim balkon met vrij uitzicht.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule
“Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de
vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×