Speelhuislaan 39A Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 415.000,- K.K.

  • Postcode: 4815 CB
  • Woonoppervlakte: 112 m2
  • Inhoud: 391 m3
  • Bouwjaar: 1930

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Speelhuislaan 39A, Breda

Deze goed verzorgde karakteristieke bovenwoning biedt u een comfortabele en moderne leefomgeving. U geniet hier van een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, een multi-inzetbare kelderruimte en een balkon. Met een uitnodigende sfeer en vele mogelijkheden is dit een woning die u direct wilt verkennen.

Speelhuislaan 39A bevindt zich in het levendige centrum van Breda midden in de zeer gewilde wijk de Belcrum. De buurt kenmerkt zich door een diversiteit aan voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, en gezellige horecagelegenheden. U heeft ook toegang tot diverse sportclubs en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend, met openbaar vervoer in de directe omgeving en snelle toegang tot uitvalswegen, wat een groot gemak biedt.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1930
Woonoppervlakte ca.112m²
Servicekosten ca. € 100 per maand (kleine VvE)
Energielabel F

BEGANE GROND
U betreedt de woning aan de straatkant en komt binnen in een ruime hal. Deze hal leidt u met een trap naar de 1e verdieping, waar u op de overloop uitkomt. Tevens biedt de hal toegang tot de kelderruimte.

1e VERDIEPING
Overloop met toegang tot de woonkamer en een separaat toilet. Een open indeling karakteriseert de woonkamer, waar veel natuurlijk daglicht binnenkomt door de grote raampartijen. Hier kan eenvoudig een gezellige zithoek en eetkamer gecreëerd worden. Openslaande deuren verbinden de woonkamer met het balkon, waardoor binnen en buiten moeiteloos samenvloeien. Karakteristieke glas in lood ramen en een erker geven de woonkamer een unieke uitstraling. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en grenst naadloos aan de woonkamer. Deze moderne keuken (2020) beschikt over een L-vormig aanrechtblad en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, een ingebouwde ovencombinatie, een spoelbak, een koelkast en een vaatwasmachine. Tevens is er voldoende opbergruimte in de lades en kastjes.

2e VERDIEPING
Op de tweede verdieping vindt u twee goed afgewerkte slaapkamers. Elke slaapkamer biedt ruimte voor een bed en een opbergmeubel, en wordt royaal voorzien van natuurlijk daglicht. Desgewenst kan een van de slaapkamers als werk- of hobbyruimte fungeren. De badkamer, toegankelijk vanaf de overloop. Deze beschikt over vloer- en wandtegels, een ligbad en een douchecabine met glazen wand, een wastafel met spiegel en opbergmeubel, een handdoekradiator en een zwevend toilet. Verder nog een separate wasruimte met aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur alsmede de opstelling van de c.v.- combiketel (2010).

BUITEN
Het balkon, bereikbaar vanuit de woonkamer, is de ideale plek om van de zon te genieten. In de zomermaanden verlengt u de woonkamer eenvoudig dankzij de openslaande deuren.

ALGEMEEN
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.” Tevens zal er gezien het bouwjaar een asbestclausule worden gebruikt.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×