De Meerberg 4 Dorst

Specificaties

Vraagprijs: € 329.000,- K.K.

  • Postcode: 4849 AJ
  • Woonoppervlakte: 114 m2
  • Perceeloppervlakte: 144 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1963

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

De Meerberg 4 Dorst

Midden in de dorpskern van Dorst treft u deze royaal uitgebouwde eengezinswoning met een zeer ruime woonkamer door een voor- en achter uitbouw. Verder heeft de woning 3 ruime slaapkamers, twee dakkapellen op de 2e verdieping en tuin op het zuiden met sfeervolle overkapping. Nagenoeg de hele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas (HR++).

Dorst is een kindvriendelijke, sfeervol en groen dorp met goede voorzieningen. Het dorp Dorst heeft ruim 3.000 inwoners en behoort tot de gemeente Oosterhout (NB). Er zijn een basisschool, een aantal kinderopvanglocaties, een supermarkt, een huisartspraktijk en een aantal sportverenigingen aanwezig. Omliggende steden zoals Breda, Oosterhout en Tilburg zijn vlot te bereiken via uitvalswegen (N282 en A27). Vanuit het dorp zijn er tevens busverbindingen naar Breda en Oosterhout. Ten noorden van het dorp bevindt zich Boswachterij Dorst, een prachtig bos- en natuurgebied.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte ca. 114m²
Perceel oppervlakte 144m²
Externe bergruimte ca. 9m²
Inhoud ca. 420m
Energielabel B

BEGANE GROND
Entree/hal met meterkast, toilet met wandcloset en toegang tot de woonkamer, Ruime, lichte, uitgebouwde woonkamer (aan de voor én achterzijde van de woning) met haardpartij en toegang tot de open keuken alsmede de trapopgang naar de 1e verdieping en verdiepte trapkast.
Open keuken met zitgedeelte (bar) of te gebruiken als extra werkblad, wasbak, 5-pits gasfornuis, combi oven, vaatwasser en losse koelkast/vriezer. Vanuit de keuken middels een grote schuifpui toegang tot de zonnige achtertuin, maar ook een aparte deur geeft hier toegang tot.
De begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming in de woonkamer.

ACHTER TUIN
Onderhoudsvriendelijke, zonnige achtertuin op het zuiden. De tuin is voorzien van een grote overkapping met achterom en de berging.

1e VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping. De slaapkamer aan de achterkant van de woning is volledig voorzien van een grote glazen schuifpui wat voor veel licht zorgt, daarnaast voorzien van elektrisch rolluik en mocht er een kamer te kort komen, is deze ruimte in tweeën te delen. De nette badkamer is voorzien van toilet, wastafel meubel met spiegelkast en douchecabine zit naast de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

2e VERDIEPING
Deze verdieping is voorzien van twee grote dakkapellen over bijna de hele breedte van de woning. Hierdoor is er een mogelijkheid de ruimte in te delen in 2 slaapkamers. Daarnaast bevinden zich hier de wasmachine aansluitingen en de cv combiketel (bj. ca. 2015) in een afgesloten kast.

KENMERKEN
• Ruime woonkamer met uitbouw aan voor- en achterzijde en 2 dakkapellen.
• 3 ruime slaapkamers, makkelijk 4 van te maken.
• Vloerverwarming op de begane grond (woonkamer).
• Tuin op het zuiden met sfeervolle overkapping.

BIJZONDERHEDEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×