Hazenbos 14 Halsteren

Specificaties

Vraagprijs: € 259.000,- K.K.

  • Postcode: 4661 NN
  • Woonoppervlakte: 84 m2
  • Perceeloppervlakte: 206 m2
  • Inhoud: 314 m3
  • Bouwjaar: 1980

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Hazenbos 14 Halsteren

Wij bieden u een zeer goed onderhouden, praktisch ingedeelde semi-bungalow aan.
Door de ligging en de omgeving biedt deze woning veel privacy, groen en een riante tuin op het zuiden.
De woning kent een zeer prettige indeling en ruimte beleving en is verder sfeervol afgewerkt. Een moderne keukeninrichting, goed sanitair en een praktische badkamerinrichting maken het plaatje compleet. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig te noemen. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd in een autoluwe straat in de ruim opgezette woonwijk “de Rode Schouw”, nabij scholen en ligt op korte afstand van uitvalswegen, sportfaciliteiten, het zwembad en overige voorzieningen.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte ca. 84 m²
Perceel oppervlakte 206 m²
Overige inpandige ruimte ca. 5 m²
Bergruimte ca. 5 m²
Inhoud ca. 314 m³

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met plavuizen vloer, trapopgang, meterkast (4 groepen + 2 aardlekschakelaars) en separaat toilet met vrijhangende toilet combinatie, nis, fonteintje en verlaagd plafond met inbouw spots. Woonkamer met plavuizen vloer, spachtelputz wanden, schuurwerk plafond en deur naar tuin. Open keuken aan de voorzijde in rechte opstelling met modern keukenblok voorzien van kunststof werkblad, dubbele spoelbak, close in boiler, gaskookplaat, oven, koelkast met vriesvak en RVS afzuigkap.
Slaapkamer I, tuin gericht met laminaat vloer, aangrenzende badkamer welke volledig betegeld is en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel in meubel, spiegelkast, design radiator en mechanische ventilatie.
Berging aan de voorzijde.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met laminaat vloer, velux dakraam, bergruimte onder de dakschuinte en opstelling van de c.v. combiketel (Remeha Avanta bj. ca. 2014). Slaapkamer II met laminaat vloer en vaste wastafel.

TUIN
De gezellige groene achter tuin met veel privacy. In de tuin bevindt zich een berging voorzien van elektra. De huidige tuin wijkt af van de kadastrale grenzen zie algemeen.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 39 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule
“Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de
vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– de huidige terrein afscheiding wijkt af van de kadastrale grens, een gedeelte van de achter tuin welke visueel in gebruik is genomen behoort niet tot het verkochte maar is eigendom van de gemeente en gehuurd door vorige eigenaar, dit gedeelte zal na verkoop weer door de gemeente in gebruik worden genomen en het openbare karakter terug krijgen.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×