Lange Akker 121 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 350.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 KL
  • Woonoppervlakte: 124 m2
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 2004

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Lange Akker 121 Teteringen

Moderne middenwoning met houten berging en openbare parkeerplaatsen voor de deur gesitueerd. De woning is gesitueerd in de ruim opgezette woonwijk “om de Haenen” en gebouwd onder architectuur van Bedaux de Brouwer architecten.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een autoluwe straat nabij een basisschool en speelvoorzieningen. Verder ligt het op zeer korte afstand van uitvalswegen en de Lage Vught Polder. Teteringse bossen en het Cadetten kamp zijn op loopafstand. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station snel bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de Lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij de Waterakkers, speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 124m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 1m²
Externe buitenruimte: ca. 9m²
Perceel oppervlakte: 135m²
Inhoud: ca. 420m³

INDELING

BEGANE GROND
Overdekte entree, hal met garderobe ruimte, meterkast en trapopgang, toiletruimte met vrijhangende toilet combinatie. Ruime woonkamer in L-opstelling met tuingerichte woonkamer met veel licht inval en schuifpui naar de achter tuin. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een kastenwand met apparatuur en een kookgedeelte en een spoelbar. Aan inbouw apparatuur treft u een gaskooklaat met afzuiging, koelkast, vaatwasser, oven en combi/oven.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. 2-slaapkamers en een lichte badkamer voorzien een ligbad met douche voorziening, vrijhangende toilet combinatie en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop, 2-slaapkamers, c.v. ruimte/ berging met opstelling c.v.- combiketel (Intergas bouwjaar 2004) en WTW installatie, aparte wasruimte.

TUIN
Privacy biedende tuin op het Zuid-Oosten met houten berging en achterom.

ALGEMEEN
– De koper wordt tevens lid van een vereniging van eigenaren, de verplichte bijdrage (ca. € 25,83 per kwartaal) draagt bij aan het “schildersfonds”. Met deze reservering worden de gevels van de gehele wijk periodiek geschilderd hiermee wordt de kwaliteit en uitstraling van de wijk gewaarborgd.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×