Ganzendreef 4 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 HX
  • Woonoppervlakte: 104 m2
  • Perceeloppervlakte: 285 m2
  • Inhoud: 432 m3
  • Bouwjaar: 1987

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Ganzendreef 4, Teteringen

Zoekt u een levensloopbestendige woning, welke u naar eigen inzicht kan moderniseren? Deze twee-onder-een-kapwoning biedt u alle facetten die een semi- bungalow nodig heeft. Deze woning heeft een lichte entree, een royale living, een ruime keuken met potentie, en is levensloopbestendig met een slaapkamer op de begane grond met een badkamer en suite. Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers en een tweede badkamer op de bovenverdieping, alsook een eigen oprit, waar je met gemak twee auto’s kunt parkeren, en een ruime garage.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij een basisschool en speelvoorzieningen. Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de Lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden. Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij de Waterakkers, speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1987
Woonoppervlakte: ca. 104m²
Overig inpandige ruimte: ca. 19m²
Perceel oppervlakte: 285m²
Energielabel: C
Bouwkundige keuring is beschikbaar.

INDELING

BEGANE GROND
Eenmaal binnen valt meteen de lichte entree op die toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Hier vind je de trapopgang richting de bovenverdieping, het toilet en krijg je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en heeft grote raampartijen die een natuurlijke connectie met buiten geven. Er is genoeg ruimte voor een grote zithoek en voor een ruime eethoek. Vanuit deze ruimte loop je zo de keuken én de eerste slaapkamer met badkamer en suite binnen. De keuken heeft een eenvoudig afwerkingsniveau en biedt toegang naar de achtertuin. De slaapkamer op de begane grond heeft zicht op de achtertuin. De en suite badkamer, compleet met bad-douchecombinatie, wastafel, het tweede toilet en de witgoedaansluitingen, is praktisch, maar kan wel een update gebruiken.

EERSTE VERDIEPING
De ruime overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, een bergkast ten behoeve van de cv-installatie, en een tweede badkamer. De kamers zijn ruim en er is een fijne lichtinval door de grote raampartijen. De badkamer beschikt over een douche, wastafel, en een raam voor natuurlijke ventilatie.

BUITEN
Aan ruimte geen gebrek met de fraaie voortuin, eigen oprit en een garage. De achtertuin is aangelegd met een ruim terras, rijkelijke beplanting en verleent je toegang tot de garage. Aan de achterzijde is de woning voorzien van rolluiken.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Gezien het bouwjaar wordt er een asbestclausule en ouderdomsclausule opgenomen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×