Schijfstraat 92 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 439.500,- K.K.

  • Postcode: 4847 SN
  • Woonoppervlakte: 145 m2
  • Perceeloppervlakte: 253 m2
  • Inhoud: 498 m3
  • Bouwjaar: 1969

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Schijfstraat 92 Teteringen

Gelegen aan een prachtige groene parallelweg treft u deze ruime 2 onder 1 kapwoning met royale oprit en separate garage. Met 3 grote slaapkamers en een zolderetage met dakkapel is dit een woning met potentie. Verder beschikt de woning over een gezellige living met openhaard, bloemenraam en tuin gericht eetgedeelte alsmede een separate keuken. De woning is naar eigen inzicht te moderniseren maar is verder netjes onderhouden. Een bouwtechnische keuring is beschikbaar.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de Golfbaan, basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: ca. 144,5m²
Perceel oppervlakte: 253m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5m²
Bergruimte: ca. 16,5m²
Inhoud: ca. 498m³
Energielabel: is aangevraagd
Bouwtechnische keuring is aanwezig

INDELING

BEGANE GROND
Entree, ruime hal met trapopgang, meterkast, garderobe nis en toiletruimte. Ruime woonkamer voorzien openhaard partij, bloemenraam en eetgedeelte met een loopdeur naar de tuin. Separate keuken welke is voorzien van inbouw apparatuur en deur naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Complete badkamer voorzien van een ligbad, separate douche, toilet en wastafel. 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast en 1 met deur naar een balkon.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop, berging met opstelling van de c.v.- combiketel (bj. 2016), grote zolderkamer met dakkapel.

TUIN
Privacy biedende achtertuin met stenen garage.

ALGEMEEN
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×