Gratis waardebepaling

Geen nattevingerwerk


Kennismakingsgesprek / gratis waardebepaling met goed onderbouwd advies

Bij een gratis waardebepaling wordt je woning bekeken en opgenomen en geeft je makelaar een advies over de verkoopbaarheid, een prijsstrategie en de aanpak van de markt. Wil je weten wat de waarde van je huidige woning is of is er een ander huis waarvan je wilt weten wat het waard is? Koen de Zeeuw komt graag naar je toe voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek / gratis waardebepaling en een gedegen advies. Zo weet je waar je staat en kun je de juiste keuzes maken. Neem direct contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek / gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Koen de Zeeuw heeft een brede kennis van de woningmarkt in Teteringen-Breda-Oosterhout-Made en Omgeving. Niet alleen kijken we naar vergelijkbare transacties, maar ook naar hoe een object zich de laatste jaren in waarde heeft ontwikkeld. De brancheorganisatie NVM biedt ons hiervoor alle middelen. Zo kun je een heldere onderbouwing verwachten en is ons advies geen nattevingerwerk. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek / gratis waardebepaling van De Zeeuw Makelaars.

Je droomhuis niet gevonden?

Laat een zoekopdracht achter, je wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wanneer een passende woning bij ons op de website komt.

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×