Anna van Lotharingentoren 6 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

  • Postcode: 4811 BL
  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Inhoud: 238 m3
  • Bouwjaar: 2015

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Anna van Lotharingentoren 6 Breda

Op loopafstand van het centrum, super centraal, midden in de gewilde wijk “de Belcrum” gesitueerd. Treft u een moderne en jonge, 2- kamer hoekappartement met vloerverwarming en koeling. Het appartement beschikt over een ruim zongericht balkon met fraai uitzicht over de Stations zone en de Belcrum.

Door de situering op de hoek heeft dit appartement veel lichtinval door de mooie grote raampartijen in de zijgevel. Verder beschikt het appartementencomplex over een eigen fietsenberging en biedt intern toegang aan de Q-Parking waar tegen een maandelijkse vergoeding een parkeerplaats gehuurd kan worden.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte ca. 65m²
Balkon ca. 7m2

HET COMPLEX
Het complex is voorzien van een beveiligde entree met automatische deuren en een video-intercom. Daarnaast beschikt het complex over een lift en een fietsenberging. Het appartement is goed geïsoleerd en voor de verwarming en het warm water wordt gebruik gemaakt van een centraal warmtepomp systeem. Door dit systeem kan de vloerwarming in de zomer worden gebruikt voor vloer koeling!

SERVICEKOSTEN
De bijdrage aan de VvE bedragen ca. €103,- per maand voor het appartement. Hierin zijn o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaak en verlichting in de gezamenlijke ruimten en reserveringen voor onderhoud.

INDELING BEGANE GROND
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

1e WOONLAAG, 2e VERDIEPING
Entree/hal met video intercom installatie en meterkast geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer staat in open verbinding met een complete keuken welke is voorzien van een keukenblok met composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigschouw en koelkast.
De living heeft een op de zongerichte glaspartij met schuifpui naar het balkon over de volledige breedte van het appartement. Dit ruime balkon biedt een prachtig uitzicht over de Belcrum. Verder zijn vanuit de gang bereikbaar het toilet, de wasruimte, de badkamer modern uitgevoerd met douche voorzien van glazendouchecabine, vaste wastafel, designradiator, toilet en thermostaatkranen verder treft u een ruime slaapkamer aan met inloopkast.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×