Laat ons kennis maken

Sinds 1999 is Koen de Zeeuw werkzaam als ondernemend makelaar in Noord-Brabant

Met zijn jarenlange ervaring weet hij wat er speelt in de markt en kent hij de huizen, de buurten, de mensen én de wensen in Teteringen-Breda-Oosterhout-Made en Omgeving. Door écht de tijd voor je te nemen, zorgt hij ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

De economie, de markt, de makelaars, de rente, de woningen en de klanten veranderen continu. Voor een makelaar is het essentieel om daarin mee te bewegen. Daarom is Koen de Zeeuw continu bezig met vernieuwing en werken we lean&mean. Dit betekent dat ons kantoor erop ingericht is om snel in te spelen op veranderingen, of beter nog: om ze voor te zijn. Hierdoor zijn we niet alleen goed voorbereid op de toekomst, maar kunnen we ook onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier ondersteunen.

Koen de Zeeuw

Koen de Zeeuw werd in 1975 geboren in Raamsdonksveer, groeide op in Made-Drimmelen en woont momenteel alweer 15 jaar in Teteringen. Koen: “Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar en taxateur. Mijn passie voor mijn vak is tweeledig. Enerzijds vind ik het leuk om als taxateur diep in te zoomen op een woning, de omgeving, bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten en dergelijke. En anderzijds vind ik het mooi om als makelaar twee partijen bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat zij allebei een goed gevoel overhouden aan de overeenkomst. Dat geeft mij ontzettend veel energie.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn gezin en vind ik het leuk om vrienden te ontvangen voor een barbecue en een glas wijn. Carnaval vind ik het mooiste feest van het jaar. Tijdens deze dagen kom je me dan ook overal tegen, behalve op kantoor.”

Je droomhuis niet gevonden?

Laat een zoekopdracht achter, je wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wanneer een passende woning bij ons op de website komt.

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×