Kasterleestraat 216 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

  • Postcode: 4826 GL
  • Woonoppervlakte: 79 m2
  • Inhoud: 253 m3
  • Bouwjaar: 1970

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Aan de Kasterleestraat in de wijk Hoge Vucht is het appartementencomplex De Kern gelegen. Op de tweede verdieping tegen het einde van de galerij bevindt zich dit ruime 3-kamerappartement met een balkon, op de begane grond een berging en voldoende parkeergelegenheid rond het complex. De gehele woning is gemoderniseerd in 2018 waarbij alle muren opnieuw zijn gestukadoord, de badkamer en keuken zijn vervangen en nieuwe elektriciteit met moderne meterkast (schakelkast) met 8 groepen. Daarnaast is het hele complex in juli opnieuw geschilderd.

Op loopafstand is winkelcentrum Hoge Vucht te bereiken waar alle dagelijkse winkelvoorzieningen voorhanden zijn. Busstation en uitvalswegen letterlijk om de hoek.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 79m²
Balkon: ca. 5m2
Inhoud: ca. 253m³
Servicekosten: ca. € 162,90,- per maand
Voorschot stookkosten: ca. € 220,- per maand (gaat via de VvE).
Aanvaarding in onderling overleg

BEGANE GROND:
Centrale hal, bellentableau met videointercom installatie, brievenbussenfront en middels liftinstallatie of trappenhuis toegang tot de etages. Eigen berging op de begane grond welke is voorzien van verlichting.

2e VERDIEPING
Entree met toegang tot de hal, meterkast voorzien van 8 groepen (schakelkast), de keuken, badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer, berghok met wasmachine aansluiting en toilet met fonteintje. De woonkamer is dankzij de grote raampartij aan beide zijdes erg licht. Vanuit de woonkamer is het balkon op het oosten te betreden met fraai uitzicht op het groen.
De moderne keuken (2018) is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, ingebouwde koelkast en vriezer, wasbak en veel werkruimte. Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en zijn voorzien van moderne raambekleding. De kleine slaapkamer welke nu gebruikt wordt als kastenkamer kan ook prima als tweede slaapkamer of werkplek dienen.
Geheel betegelde badkamer (2018) met een modern wastafelmeubel, douchecabine en mechanische afzuiging. Het hele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer, alle wanden zijn gestukadoord en overal zitten kunststof kozijnen met dubbel glas.

Het complex wordt goed onderhouden dankzij de actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 165,00 per maand. In de servicekosten zijn opgenomen: de opstalverzekering (glas-/brandverzekering), schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte en reservering voor onderhoud. Daarnaast wordt er een voorschot betaald voor de stookkosten en het waterverbruik.

KENMERKEN
• instapklaar appartement
• In 2018 is het gehele appartement gemoderniseerd. Nieuwe keuken, badkamer, elektra en meterkast en alles is opnieuw gestukadoord
• Actieve VVE (gehele complex in juli opnieuw geschilderd, er komt een nieuwe lift)
• Het balkon geeft vrij uitzicht op het groen

BIJZONDERHEDEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×