Mgr. Leijtenstraat 10 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 250.000,- K.K.

  • Postcode: 4817 JB
  • Woonoppervlakte: 61 m2
  • Inhoud: 202 m3
  • Bouwjaar: 1960

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Mgr. Leijtenstraat 10 Breda

Gelegen in de wijk ‘Brabantpark’ en direct grenzend aan winkelcentrum Brabantplein met al haar voorzieningen. Bieden wij u een zeer sfeervol, gemoderniseerd 2-kamer appartement (2e slaapkamer mogelijk). Dit appartement ligt op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement beschikt over een royale living, moderne keuken en sanitair, ruime slaapkamer, zonnig balkon op het westen en een private berging in het souterrain. Tevens is het appartement voorzien van een strakke gietvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. In de directe nabijheid bevinden zich sportfaciliteiten, speelvoorzieningen, openbaar vervoer en diverse onderwijsinstellingen. Het centrum van Breda bevindt zich op 10 fietsminuten. De directe in- en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1960
Woonoppervlakte: ca. 61m²
Balkon: ca. 4m2
Inhoud: ca. 202m³
Servicekosten: ca. €.195,- Per maand, voorschot stookkosten €. 50,- per maand
Aanvaarding in onderling overleg

IINDELING

BEGANE GROND:
Centrale hal, bellentableau met video intercominstallatie, brievenbussenfront en middels liftinstallatie of trappenhuis toegang tot de etages. Eigen berging in souterrain welke is voorzien van verlichting.

Tweede verdieping:
Entree met meterkast, hal, tussen hal met video intercominstallatie, toilet voorzien van vrijhangend toilet, fonteintje en ventilatie. Wasruimte met aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur en opstelplaats boiler. Moderne keuken met spoelbak, 4-pits kookplaat (gas), recirculatie kap, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en dubbele vaste kast. Slaapkamer (ca. 4.25m x 2.73m) voorzien van vaste kasten. Moderne badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche met regendouche, handdouche, thermostaatkraan en ventilatie. Woonkamer met elektrisch bedienbaar zonnescherm en loopdeur naar het balkon.

Balkon:
•De op het westen gelegen en zonnig balkon (ca. 2.61m x 1.65m) beschikt tevens over een zonnescherm.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×