Bernard de Wildestraat 626 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 300.000,- K.K.

  • Postcode: 4827 EH
  • Woonoppervlakte: 64 m2
  • Inhoud: 211 m3
  • Bouwjaar: 2009

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Op zoek naar een instapklaar modern appartement met prachtig uitzicht op een gewilde plek in Breda? Dan is dit 2-kamer appartement met vloerverwarming/koeling, balkon, eigen parkeerplek in een parkeergarage en inpandige berging wellicht wat voor u.

Het complex “Tussen de Meesters” waar dit appartement in is gesitueerd, is met het oog op duurzaamheid gebouwd met o.a. een warmte-koude-opslag (WKO) installatie met warmtepomp waardoor het een energielabel A+ heeft!

LIGGING
Het appartement ligt aan de rand van Breda tegen het dorp Teteringen en kenmerkt zich door de groene, waterrijke omgeving met vrij uitzicht. Daarnaast ligt het prachtige buitengebied ten noorden van de stad als het ware om de hoek. Het grote winkelcentrum Moerwijk, openbaar vervoer, alsmede een ruim aanbod aan recreatieve voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding met het centrum van Breda en de diverse rijkswegen rond de stad is uitstekend.

KERNGEGEVENS
• Bouwjaar: 2009
• Woonoppervlakte: ca. 64m²
• Balkon: ca. 5m²
• Servicekosten: ca. € 135,- per maand
Deze bijdrage omvat onder meer de opstal- en brandverzekering voor het complex, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en liftinstallatie, gebruik van de parkeergarage en reservering groot en klein onderhoud.
• Aanvaarding in onderling overleg

ENERGIE
De verwarming (vloerverwarming / tevens per ruimte instelbaar) alsmede de warmwatervoorziening van dit appartement wordt verzorgd door een warmte/koude opslagsysteem (WKO). Dit duurzame energiesysteem maakt gebruik van warmte- en koudeopslag middels grondwater met bijverwarming, indien nodig. Daarnaast is het systeem in de zomer in staat om de binnentemperatuur enkele graden te verlagen ten opzichte van de buitentemperatuur. Het appartement beschikt over individuele verbruiksmeters voor elektra, water, warm water en warmte.

INDELING
HOOFD ENTREE
Begane grond: Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de elektrisch afsluitbare parkeerkelder met eigen parkeerplaats.

Vóór de centrale entree bevindt zich de gezamenlijke en afsluitbare fietsenstalling en de ondergrondse containers.

APPARTEMENT 4e VERDIEPING
Entree/hal met meterkast en toegang tot de toiletruimte met wandcloset voorzien van inbouwreservoir en fonteintje en het woongedeelte. Lichte woonkamer met eiken houten vloer en moderne keuken en grote raampartijen met draai-/kiepkozijnen. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon bereikbaar. Vanuit beiden biedt het appartement een fraai uitzicht over het groen.

De open keuken in hoek-opstelling beschikt over verschillende ingebouwde apparatuur; een 4 pits keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken is de inpandige berging bereikbaar, hierin bevindt zich de opstelplaats voor was- en droogapparatuur, bediening centrale vloerverwarming en voor mechanische ventilatie.

Via de woonkamer kom je in de ruime slaapkamer. De badkamer en suite is in geheel betegeld met een moderne donkere wandtegel en beschikt over een ligbad met douche, wastafelmeubel en een praktische nis.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×