J C Hoevenaarstraat 1 Lage Zwaluwe

Specificaties

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

  • Postcode: 4926 HH
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 138 m2
  • Inhoud: 438 m3
  • Bouwjaar: 1980

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

J C Hoevenaarstraat 1 Lage Zwaluwe

Wij bieden u een instapklare, royaal uitgebouwde, frisse en gemoderniseerde eindwoning. Deze woning beschikt over 3 met de mogelijkheid tot 4 slaapkamers en een recent gerealiseerde uitbouw en een vernieuwde keukeninrichting met kookeiland.
De tuin is gesitueerd op het Zuid-Westen en geeft een prachtige middag- en avondzon.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd in een autoluwe straat in de ruim opgezette woonwijk nabij sportaccommodaties en basisschool de Grienden. Verder ligt de woning op korte afstand (5 min) van uitvalswegen en openbaar vervoer A16/NS station. Nationaal park de Biesbosch is via de nabijgelegen jachthaven direct te bereiken.

KERNGEGEVENS.
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte ca. 129m²
Perceel oppervlakte 138m²
Bergruimte ca. 6m²
Inhoud ca. 438m³
De aanbouw aan de achterzijde, toilet beneden alsmede de keukeninrichting zijn in 2018 gerealiseerd. Verder is de woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond, vernieuwde groepenkast en glad stucwerk wand- en plafondafwerking.

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang, meterkast en separaat, recent gemoderniseerde volledig betegelde toiletruimte met vrijhangende toilet combinatie.
Ruime uitgebouwde living van ca. 52m2 is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en glad stucwerk op de wanden en plafonds.
Deze living is verdeeld in een eetgedeelte aan de voorzijde, open keuken en een zit/TV gedeelte aan de achterzijde en geeft ook toegang aan een trapkast.
De in 2018 vernieuwde keuken beschikt over een kookeiland met inductie kookplaat, kunststof werkblad, vaatwasser, koelkast, vrieskast, combi/magnetron en oven.
Het zit/TV gedeelte aan de achterzijde heeft een ingebouwde TV- wand met twee nissen en dubbele openslaande tuindeuren.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van een hoek ligbad met douchegedeelte, 2e toilet, vaste wastafel en designradiator.
De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een praktische walk-in closet (voormalige 3e slaapkamer op deze verdieping). Deze verdieping is verder afgewerkt met een lichte laminaatvloer en glad stucwerk wand- en plafondafwerking.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met opstelling van de c.v.- combiketel (bouwjaar ca. 2010) en aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, 4e slaapkamer met dakramen en bergruimte onder de dak schuinte.

TUIN
Zonnige achter tuin met terras, houten berging en achterom.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 40 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×