Leeuwerikstraat 11 Breda

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 4815 CR
  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 236 m2
  • Inhoud: 513 m3
  • Bouwjaar: 1928

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Gelegen in het hart van de gewilde woonwijk de Belcrum, op loopafstand van het centraal station en het bruisend centrum van Breda, treft u deze ruime eindwoning welke is gesitueerd op een royaal perceel.
Deze woning beschikt over een gedeelde achterom, een grote stenen berging van ca. 24m2 ideaal voor opslag, motor, bakfiets e.d..
Verder heeft de woning 3 slaapkamers waarvan een is uitgebouwd boven de achterom ingang, een ruime badkamer op de 1e verdieping en een middels vaste trap te bereiken zolderverdieping welke eventueel geschikt kan worden gemaakt voor een 4e slaapkamer.
De woning ligt ruimtelijk gesitueerd in een inham in de straat en heeft een vrij uitzicht naar de Lijsterstraat. De royale achter tuin maakt het geheel compleet.

Bouwjaar: 1928
Woonoppervlakte: 100m2 (zonder 2e verdieping)
Perceel: 236m2
Aanvaarding: in onderling overleg
Parkeren: met parkeervergunning ca. €48 per jaar

Begane Grond
Portaal, entree, hal met plavuizen vloer, meterkast en trapopgang; woonkamer met eiken plankenvloer en schouw met houtkachel; deur naar de kelder; separate keuken met lichte keukeninrichting in rechte opstelling welke is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, close-in boiler en koelkast; deur naar de achter tuin; separaat toilet met vrijhangende toilet combinatie en fonteintje.

1e Verdieping
Overloop met vaste kast en trapopgang naar de 2e verdieping; voorslaapkamer 3.38m. x 3.31m.; voorslaapkamer 3.39m. x 2.92m. met vaste kast; ruim opgezette badkamer met een ruime inloop douche, 2e toilet, vaste wastafel en aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur; achterslaapkamer 3.66m. x 2.96m..

2e Verdieping
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte met de opstelling van de c.v. combiketel (2012).

Tuin
Gedeelde achterom met de buren, brede gang naar de ruime berging, royale achter tuin waarvan een gedeelte in bruikleen is. Een gedeelte van de achter tuin behoord toe aan de aan Leeuwerikstraat nr. 9, dit gebruik is om niet, de eigenaren van dit perceel staan open om dit te continueren maar willen ten allen tijde de mogelijkheid hebben om de bestaande grenzen weer te respecteren. Zonder dit gebruik blijft er nog meer dan een royale achter tuin over.
Algemeen:
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

– Gezien het bouwjaar zal er gebruik worden gemaakt van een asbest- en ouderdomsclausule.
– Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×