Oosterhoutseweg 33 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 TB
  • Woonoppervlakte: 77 m2
  • Perceeloppervlakte: 175 m2
  • Inhoud: 284 m3
  • Bouwjaar: 1930

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Oosterhoutseweg 33 Teteringen.

Nog te renoveren en te moderniseren hoekwoning gesitueerd aan de rand van Teteringen aan een prachtige brede en groene doorgaande weg. Aan de achterzijde wordt een nieuwbouwwijk ontwikkeld

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de Waterdonken, Teteringse bossen en het Cadettenkamp. Ook de golfbaan, basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen en sportvelden liggen op zeer korte afstand. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1930
Woonoppervlakte: ca. 77m²
Bergruimte:8m²
Perceel oppervlakte: 175m²
Inhoud: ca. 284m³
Energielabel: is aangevraagd

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer, een balkenplafond, een schouw en een verdiepte trap-/kelderkast. De eenvoudige keuken met balkenplafond is voorzien van boven- en onderkasten, een 4 pits elektrische kookplaat, een oven, een koelkast en een kunststof werkblad.
Vanuit de keuken is een tussenruimte bereikbaar met hierin de opstelplaats van de c.v.-ketel, en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De tussenruimte geeft tevens toegang tot de badkamer, de aparte toiletruimte met closet en de achtertuin.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot de 2 slaapkamers. De grootste is aan de achterzijde gelegen en de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning heeft de beschikking over een vaste kastenwand.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en geheel voorzien van bestrating. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de stenen berging voorzien van elektriciteit.

BIJZONDERE BEPALING
Gezien de ouderdom van de woning en het feit dat de eigenaar de woning de laatse jaren niet zelf meer heeft bewoond, wordt er gebruik gemaakt van een “as is, where is” clausule:

“ARTIKEL TE RENOVEREN WONING NIET BEWOOND DOOR VERKOPER: Het is
koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 90 jaar oud is, dat de onroerende
zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak jaren niet feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk
aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken.
Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het
gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/
bestemmingsplanbepalingen e.d.. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk
overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit
betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke)
eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor
rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende
zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee
gehouden. Verkoper heeft de woning bouwkundig laten inspecteren en een kopie aan koper ter hand gesteld. Koper is ook in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig
(te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×