Espakker 77 Teteringen

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 4847 HC
  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 254 m2
  • Inhoud: 435 m3
  • Bouwjaar: 1986

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Espakker 77 Teteringen

Fijn wonen in Teteringen!

Wij bieden u een zeer goed onderhouden en praktisch ingedeelde 2 onder 1 kapwoning met ruime eigen oprit voor meerdere auto’s, tuin op het Zuiden, multifunctionele praktijkruimte en groot dakkapel aan de achterzijde. De woning beschikt verder over een moderne keukeninrichting (2019), 4 slaapkamers, een overkapping en een ruime tuin. Tevens is de woning grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas en is het plat dak in 2018 vervangen.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij een basisschool en speelvoorzieningen. Verder ligt het op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Lage Vught Polder, Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 6 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de Lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij de Waterakkers, speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1986
Woonoppervlakte: ca. 110m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 19m²
Externe buitenruimte: ca. 18m²
Perceel oppervlakte: 254m²
Inhoud: ca. 435m³
Aanvaarding: eind 2021

INDELING

BEGANE GROND
Overdekte entree, hal met meterkast. Woonkamer in Z-opstelling met zithoek aan de voorzijde en een in 2019 vernieuwde tuingerichte keuken met aanpandige overkapping.
De moderne keukeninrichting in hoekopstelling is voorzien van een keramische kooklaat, vlakschermafzuigkap, vaatwasmachine, combi-oven, koelkast, apothekerskast en koffie corner. Middels een eventuele aanbouw is er gemakkelijk een riante leef keuken te realiseren en is de (multifunctionele) praktijkruimte ook inpandig te bereiken. Tussen de woonkamer en de keuken is een hal gesitueerd met de trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet met vrijhangende toilet combinatie.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. 3-slaapkamers en een lichte badkamer voorzien een hoekligbad, separate instap douche, vrijhangende toilet combinatie, wastafel in meubel en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING
Voorzolder met de opstelling van de c.v.- combiketel (Vaillant, 2014), bergruimte en aansluitingen ten behoeve van de was-apparatuur, zolderkamer met dakkapel en walk in closet.

TUIN
Privacy biedende tuin met aangebouwde overkapping, separate berging met overkapping en achterom.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×