Godfried Schalckenstraat 64 Made

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Postcode: 4921 CS
  • Woonoppervlakte: 177 m2
  • Perceeloppervlakte: 272 m2
  • Inhoud: 625 m3
  • Bouwjaar: 1972

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Wij bieden u een bijzonder ruime, geschakelde twee onder een kap woning, welke is gesitueerd aan een rustige parallelweg nabij uitvalswegen en de dorpskern.
Belangrijke energiebesparende maatregelen en bouwkundige zaken zijn reeds aangepakt.
Deze woning uit 1972 heeft dan ook een A label!
Met een woonoppervlakte van maar liefst 177m2, 6 slaapkamers, ruime oprit met carport en een multifunctionele ruimte thans in gebruik als bijkeuken is het een bijzonder praktische woning en geschikt voor iedereen die comfort en ruimte wenst.

ENERGIE BESPARENDE VOORZIENINGEN/MODERNISATIE
• 2012 Muurisolatie
Dakisolatie
Kruipruimte isolatie
Nieuwe hardhouten kozijnen met HR ++ glas
• 2013 zonnepanelen ca. 3200kWh op jaarbasis
Keukeninrichting
• 2015 Meterkast vervangen
• 2020 Schilderwerk kozijnen

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: ca. 177m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 19m²
Perceel oppervlakte: 272m²
Inhoud: ca. 625m³
Energielabel: A
Meetrapport: beschikbaar

BEGANE GROND
Overdekte (carport met 2 lichtkoepels) entree, hal met vernieuwde meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping, toilet, ruime L vormige woonkamer met ingebouwde houtkachel en grote raampartijen. Separate keuken met moderne keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inbouw apparatuur, toegang naar de bijkeuken/berging met loopdeur naar de tuin en carport. Deze laatste ruimte is verwarmd en dus multifunctioneel te gebruiken.

1e VERDIEPING
Royale overloop met trap opgang naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers in de hoofdbouw, badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en 2e toilet, 4e slaapkamer boven de bijkeuken (voormalig garage).

2e VERDIEPING
Ruime voorzolder met dakraam, aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en opstelling van de c.v. combiketel (2006), slaapkamer 5 en 6 beide met een dakraam.

TUIN
Aangelegde achter tuin gesitueerd op het Zuid-Westen met berging en achterom.

BIJZONDERHEDEN
– De belangrijkste uitvalswegen bevinden zich op korte afstand;
– De woning heeft een ideale woon-werk plek, gelegen dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen.
– De woning is bijzonder geschikt voor aan huis gebonden beroepen en/of een combinatie van wonen en werken.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×