Lange Voren 3 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 500.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 BN
  • Woonoppervlakte: 136 m2
  • Perceeloppervlakte: 241 m2
  • Inhoud: 541 m3
  • Bouwjaar: 1995

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Lange Voren 3 Teteringen

Wij bieden u een ruime en lichte 2/1 kapwoning welke is gesitueerd in een rustige kindvriendelijke buurt in Teteringen. Het huis is van binnen wat gedateerd maar bouwkundig up to date. Deze woning is zeer geschikt om naar eigen smaak in te richten. De ligging is geweldig en ook de heerlijk ruime tuin is een groot pluspunt.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de Golfbaan, basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1995
Woonoppervlakte: ca. 136m²
Perceel oppervlakte: 241m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 2m²
Overige inpandige ruimte: ca. 21m²
Inhoud: ca. 541m³
Energielabel: B
Bouwtechnische keuring is aanwezig

INDELING
BEGANE GROND
Op de begane grond vind je de entree met hal die toegang biedt tot het toilet, de woonkamer en een trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is ruim opgezet met aan voor- en achterzijde twee grote raampartijen, waardoor de kamer heerlijk licht is. Aan de achterzijde bevindt zich de semi open keuken met inbouwapparatuur. Via de keuken komt krijgt u toegang tot de ruime tuin. De ruime tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel ruimte. Via de tuin is de garage bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vindt men 3 slaapkamers; 2 compactere en 1 royale. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking en ze zijn erg licht door de grote raampartijen. Verder vindt men op deze verdieping de vernieuwde badkamer met regendouche, grote wastafel en toilet. Op de ruime overloop vindt men de trap naar de begane grond en naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
De zolder is te bereiken met een vaste trap. De zolder is onbewerkt en ontzettend ruim met mogelijkheid tot het realiseren van één of meerdere kamers. Verder vindt men hier de wasmachine- en drogeraansluiting en de Cv-ketel.

ALGEMEEN
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Tevens zal de NVM Koopakte op enkele punten afwijken, daar gezien de situatie enkele “goede doelen” betrokken zijn welke een eigen standaard toevoeging aan de koopakte hebben.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×