Lange Akker 75 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 KL
  • Woonoppervlakte: 124 m2
  • Perceeloppervlakte: 197 m2
  • Inhoud: 469 m3
  • Bouwjaar: 2004

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.
U MAG INDIEN GEWENST CONTACT OPNEMEN MET KANTOOR OM OP DE RESERVE KANDIDATENLIJST GEPLAATST TE WORDEN.

Lange Akker 75 Teteringen

In een de prachtige woonwijk “Om de Haenen” tegen de 18 holes golfbaan gesitueerd, treft u deze moderne semi-bungalow met tuin op het zuiden, een dubbele carport, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De unieke indeling maakt de woning geschikt voor een zeer grote doelgroep, zowel gezinnen alsmede ouderen kunnen hier prima uit de voeten in deze doordachte woning. De woning is voorzien van een alarm installatievolledig en is volledig geïsoleerd waarbij de woning scheidende muren met de aangrenzende woningen zijn in ankerloze spouw uitgevoerd. De buitenkozijnen zijn van hardhout (in 2020 van binnen en buiten geschilderd) en grotendeels voorzien van zwarte screens.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 124m²
Perceel oppervlakte: 197m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 35m²
Inhoud: ca. 469,3m³
Energielabel: B
Onderhoudsfonds: Als eigenaar draag je ca. € 89 euro per kwartaal bij aan een schilder fonds. In het schilderwerk zijn de witte buitengevels begrepen.

INDELING

BEGANE GROND
Ruime entree/hal, met trapopgang naar de verdieping, voorzien van een mustang leistenenvloer, en meterkast. De entree biedt verder toegang tot de woonkamer, het gastentoilet, badkamer I, en een slaapkamer. De woonkamer is op de tuin gericht en is afgewerkt met een houten vloer en heeft middels een grote schuifpui toegang naar de tuin, verder staat de woonkamer in verbinding met de keuken die gelegen is aan de achterzijde en voorzien is van een RVS gas /oven combinatie met grote afzuigkap, koelkast, magnetron, vaatwasser, spoelbak en voldoende kastruimte. De bijkeuken is te bereiken via de keuken met de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde van de woning met deur naar de tuin. Badkamer I is voorzien van een ligbad, wastafel en radiator.

1e VERDIEPING
Overloop met toegang tot; slaapkamer II ca. 2.71×5.16, slaapkamer III met airco installatie, ca. 5.16×3.34, de 2e Badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel en de berging/ c.v. ruimte met opstelling van de c.v. combiketel ( 2004) en WTW installatie.

TUIN
Patiotuin (ca. 6,65 x 8,91 m) gelegen op het zuidwesten met poort voorzien van intercom en een dubbele carport.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×