Zuringveld 24 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 569.500,- K.K.

  • Postcode: 4847 KS
  • Woonoppervlakte: 148 m2
  • Perceeloppervlakte: 635 m2
  • Inhoud: 573 m3
  • Bouwjaar: 2006

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Zuringveld 24 Teteringen

Speelse geschakelde woning, welke is gerealiseerd in een uniek CPO project. Dit project heeft geresulteerd een reeks unieke geschakelde woningen op ruime percelen met een afsluitbare gemeenschappelijke binnentuin, ideaal voor kleine kinderen.

Deze woning heeft een tuin gerichte woonkeuken voorzien van apparatuur.
Een gezellige living met gashaard en een erker welke voorbij de voorgevel steekt en daarmee een leuk zicht biedt naar buiten. Een meer dan royale overkapping met lichtstraten, een ruime multifunctionele inpandige berging, 3 slaapkamers, een complete badkamer en eigen overdekte oprit maken het geheel compleet.

Door het ontwerp van Architect Snoeren heeft deze woning een eigen en unieke uitstraling met een in het oog springende erker aan de voorzijde.

Door de indeling is een kantoor aan huis en zelfs een slaapkamer en badkamer beneden te realiseren!

Verder beschikt de woning over maar liefst 20 zonnepanelen!

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2006
Woonoppervlakte: ca. 148,4m²
Perceel oppervlakte: 255m²
Binnentuin: ca. 380m2
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 61m²
Bergruimte: ca. 10m²
Inhoud: ca. 573m³
Energielabel: A

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang, meterkast en luxe toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Inpandig te bereiken multifunctionele berging en bijkeuken. Ruime woonkamer voorzien van erker aan de voorzijde en een gashaard. Ruime woonkeuken welke is voorzien van inbouw apparatuur en 3 elektrisch bedienbare dakramen voor een prachtig lichtinval. Vanuit de keuken is de ook de inpandige multifunctionele berging te bereiken waarin ook de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur alsmede een kast met de opstelling van de c.v. combiketel (2006). Aan de achterzijde van de woning is een enorme overkapping met lichtstraten gerealiseerd.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met toegangsluik naar de zeer ruime bergzolder (vlizotrap). Luxe badkamer met toilet met wandcloset, dubbele wastafel in meubel, ligbad en instap douche. 3-slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met erker. Verder nog een bergkamer, eventueel kantoorruimte.

TUIN
Privacy biedende achtertuin met houten berging en overkapping daarnaast toegang naar de gemeenschappelijke afsluitbare binnentuin.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×