Heiackerdreef 0ong Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 BX
  • Perceeloppervlakte: 1290 m2

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Bouw naar eigen inzicht uw droomwoning!

Op een strategische locatie in Teteringen, tussen Oosterhout en Breda, heeft u de mogelijkheid uw eigen woning te bouwen.

Een uniek bouwkavel in een jonge wijk met uitzicht richting het Golfpark “ de Haenen”.

BOUWKAVEL
– Ten behoeve van de bouw van 1 vrijstaande villa.
– Perceeloppervlakte ca. 1290 m2.
– Ontsluiting via de Heiackerdreef.
– Eventueel inclusief bouwplan via Livingstone.
– Het staat de koper vrij om huidig bouwplan over te nemen of om zelf een eigen
droomhuis te ontwerpen, eventueel met een eigen architect.
– Bestemmingsplan in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

LIGGING EN OMGEVING
Het kavel is gesitueerd op zichtlocatie tegenover het Golfpark “de Haenen”, nabij openbaar vervoer, speelvoorzieningen, scholen en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 8-10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het kavel ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×