Hoge Stee 6 Teteringen

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 4847 BG
  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Perceeloppervlakte: 134 m2
  • Inhoud: 395 m3
  • Bouwjaar: 1992

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Gesitueerd aan een speelterrein met parkeerplaatsen, nabij een park, op loopafstand van de basisschool en kinderopvang (overblijf locatie), treft u een verrassend ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en een dakkapel. Deze woning is namelijk vanuit de nieuwbouw dieper dan de rest van de aangrenzende woningen en dit komt terug in de het gehele huis.
De Teteringse bossen en Heide “het Cadettenkamp” zijn nabij en ook de sportfaciliteiten en andere voorzieningen zijn in de buurt. De Bredase binnenstad is op 15 minuten fietsen te bereiken en met een ontsluiting richting de A 27/A58 en A16 is de ligging centraal te noemen.

Bouwjaar: 1992
Woonoppervlakte: 116m2
Perceel: 134m2
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane Grond
Entree, hal met eiken parketvloer, trapopgang, meterkast met 8 groepen en toilet met vrijhangende toiletcombinatie en fonteintje. Open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi- magnetron en vaatwasser, tuingerichte woonkamer met eiken parketvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking.

1e Verdieping
Overloop met vaste kast en trapopgang naar de 2e verdieping, voorslaapkamer 5.11 X 2.81m. met vaste kastenwand en laminaatvloer, ruim opgezette badkamer met ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een separate douche is eventueel te creëren, achterslaapkamer 3.77 X 2.82m. met laminaatvloer, achterslaapkamer 2.78 X 2.23m. met laminaatvloer.

2e Verdieping
Middels vaste trap te bereiken open zolderruimte met groot dakkapel aan de achter zijde, deze zolderruimte heeft een laminaatvloer is thans verdeeld in een royale ouderslaapkamer met bergruimte onder de dakschuinte in inloopgedeelte met aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur tevens de opstelling van de c.v. combiketel (1993).

Algemeen:
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×