Oosterhoutseweg 21 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 300.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 TA
  • Woonoppervlakte: 91 m2
  • Perceeloppervlakte: 140 m2
  • Inhoud: 369 m3
  • Bouwjaar: 1901

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Oosterhoutseweg 21 Teteringen

Wij bieden u een sfeervolle, nagenoeg compleet gerenoveerde en gemoderniseerde hoekwoning aan de rand van Teteringen. Deze woning, beschikt o.a. over nieuwe kozijnen met HR ++ glas, twee dakkapellen welke zijn geplaatst in 2020, royale complete badkamer op de 1e verdieping, woonkamer met uitgebouwde keuken met keukeninrichting uit 2014.
Verder is het dak geïsoleerd, zijn de dakgoten vervangen en is de elektra aangepakt.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een doorgaande weg nabij openbaar vervoer, scholen en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 6 minuten bereikbaar. Aan de achterzijde grenst de woning aan een nieuw woonwijk in ontwikkeling.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1901
Woonoppervlakte: ca. 91m²
Perceel oppervlakte: 140m²
Bergruimte: ca. 8m²
Inhoud: ca. 369m³
Aanvaarding: medio februari 2022

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang, ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel en trapkast, semi-open tuingerichte woonkeuken met moderne keukeninrichting (2014) en keukeninrichting voorzien van 5 pits-gaskookplaat, afzuigkap, combi oven en vaatwasser, c.v. ruimte met aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur en opstelling van de c.v.-combiketel (bj. 2020), luxe toiletruimte (2020) met wandcloset, openslaande tuindeuren.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Complete badkamer met ligbad, inloop douche, 2e toilet en wastafel. Ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime openruimte, thans in gebruik als slaapkamer met dakkapel en luik naar de vliering, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel.

TUIN
Achtertuin met achterom en stenen berging.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×