Repel 8 Lage Zwaluwe

Specificaties

Vraagprijs: € 275.000,- K.K.

  • Postcode: 4926 DD
  • Woonoppervlakte: 90 m2
  • Perceeloppervlakte: 216 m2
  • Inhoud: 365 m3
  • Bouwjaar: 1998

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Repel 8 Lage Zwaluwe

Wij bieden u een compleet gemoderniseerde instapklare hoekwoning met ruime achtertuin, eigen oprit en aanpandige verwarmde garage met keukenblok. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en een vernieuwde keukeninrichting, sanitair en badkamer. De indeling op de begane grond maakt de woning uitermate geschikt om aan de achterzijde uit te bouwen. De keukeninrichting is in 2020 vernieuwd, sanitair en badkamer in 2019.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd in een brede straat in de ruim opgezette woonwijk nabij sportaccommodaties en basisschool de Grienden. Verder ligt de woning op korte afstand (5 min) van uitvalswegen en openbaar vervoer A16/NS station. Nationaal park de Biesbosch is via de nabijgelegen jachthaven direct te bereiken.

KERNGEGEVENS.
Bouwjaar 1998
Woonoppervlakte ca. 90,4m²
Overige inpandige ruimte ca. 17m² (garage)
Perceel oppervlakte 216m²
Bergruimte ca. 10m²
Inhoud ca. 365m³

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang, meterkast en separaat, volledig betegelde toiletruimte uit 2019 met vrijhangende toilet combinatie. Living met vloerverwarming en in 2020 vernieuwde keuken aan de voorzijde gesitueerd, welke beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer uit 2019 voorzien van een inloop douchegedeelte, 2e toilet en vaste wastafel in meubel.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met opstelling van de c.v.- combiketel (bouwjaar 2017) en aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, 4e slaapkamer met dakraam.

TUIN
Zonnige achtertuin met terras, houten berging en achterom.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 40 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×