Steenbergen 15 Teteringen

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 4847 AR
  • Woonoppervlakte: 118 m2
  • Perceeloppervlakte: 330 m2
  • Inhoud: 420 m3

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Gesitueerd op een ruim perceel van 330m2 aan een prachtige breed opgezette straat met veel groen en bomen. Treft u deze uitgebouwde hoekwoning met separate garage met elektrisch bedienbare deur en daarbij twee aangrenzende stenen bergingen voorzien van verwarming, water en elektra en oprit.
De woning beschikt over een uitgebouwde living, 4 slaapkamers, een ruime badkamer.
Verder is de woning voorzien van deels houten- en deels kunststofkozijnen.
De woning is volledig voorzien van dubbelglas en recent aangebrachte spouwmuur isolatie.
Door het unieke perceel en de ligging heeft u nagenoeg volledige privacy in de tuin en ervaart u een vrij gevoel.
De woning is gelegen nabij de dorpskern, groen, polders en diverse uitvalswegen richting Breda, Oosterhout maar ook naar de A59/A16 Rotterdam en A27/A58 Utrecht/Tilburg/Eindhoven/Antwerpen.

Bouwjaar: 1966
Oppervlakte perceel: 330m2
Inhoud woning: 421m3
Woonoppervlakte: 118m2
Indeling woning

Begane grond:
Entree, hal met meterkast voorzien van nieuwe groepenkast met 7 groepen en dubbele aardlekschakelaar, toilet met vrij hangende toilet combinatie en fonteintje, trapopgang en ruime proviand/kelderkast, open keuken met plavuizenvloer en keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigschouw, oven en vaatwasser, uitgebouwde woonkamer met houten vloerafwerking en openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde van de woning is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig.

1e verdieping
Middels een in 2019 gestoffeerde trap en overloop heeft u toegang tot de voorslaapkamer met elektrisch bedienbaar rolluik, achter slaapkamer met in 2018 aangebracht kunststof kozijn, slaapkamer die nu wordt gebruikt als wasruimte en inloopkast met aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, volledig betegelde badkamer met in 2018 aangebracht kunststofkozijn voorzien van ligbad, separate douche, toilet en 2 wastafels.

2e Verdieping
Middels een in 2019 gestoffeerde vaste trap te bereiken voorzolder met 2 velux dakramen en bergruimte, een zolderkamer voorzien van kunststof dakkapel in 2018 volledig gerenoveerd en velux dakraam met verduisteringsgordijn, diverse bergruimtes en airco installatie. Zowel de voorzolder als zolderkamer zijn tevens in 2019 opnieuw gestoffeerd.

Buiten
Voortuin, achtertuin en ruime zij tuin met verzonken trampoline en kunstgras, stenen berging met bergzolder en ruime garage in L-vorm met opstelling van de c.v. combiketel.

Algemeen:

– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Gezien het bouwjaar zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule in de koopakte worden toegevoegd.
– Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×