Bavelselaan 514 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 397.500,- K.K.

  • Postcode: 4834 TL
  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Inhoud: 415 m3
  • Bouwjaar: 1976

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Wij bieden u een prachtig gemoderniseerd en instap klaar hoek appartement welke is gesitueerd op een uitstekende locatie in de Oostvleugel van het servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar.

Dit moderne, lichte en zeer goed onderhouden 3-kamer hoek appartement is gelegen op de vierde verdieping (bovenste etage) met balkons rondom en berging op de begane grond.
In 2014 is het gehele appartement voorzien van nieuwe aluminium kozijnen met HR++ glas.

Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op de landerijen. Optioneel is een garagebox te koop in de ondergelegen garage.

Indeling Complex

Begane grond:
De appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liftschachten zijn aangebracht. Elke eenheid heeft zijn eigen entree met video-intercominstallatie en toegang tot vestibule met afgesloten tochtdeur. Alle appartementen zijn door middel van gangen op de begane grond verbonden met elkaar en met het centrale gedeelte met de hoofdingang. Hier bevinden zich de ruime hal met receptie, het restaurant, de recreatiezaal, de biljartkamer annex bibliotheek, de logeerkamers, de bergruimten en de dienst – en bedrijfsruimte. Verder biedt de gang toegang tot de parkeergarage met garageboxen.

Indeling Appartement

Hoek appartement op de vierde (bovenste) woonlaag met extra raam op het oosten:

Entree
Lichte hal met moderne meterkast, garderobehoek, vaste kast, toiletruimte en toegang tot de keuken, badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer. Moderne en luxe toiletruimte met wandcloset, wastafel.
Dichte keuken gelegen aan de voorzijde met moderne tegelvloer en draai-/kiepraam. De keukeninrichting is voorzien van een composiet aanrechtblad met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine een magnetron/oven, koelkast met vriesvak en apothekerskast. De aansluitingen ten behoeve van de wasmachine bevinden zich ook in deze ruimte.
Slaapkamer I gelegen aan de voorzijde met loopdeur (draai-/kiep) naar klein balkon. En toegang biedend aan de:
Royale badkamer gelegen aan de voorzijde. De luxe inrichting is onder andere voorzien van een inloopdouche met zitgedeelte, thermostaatkraan en hand- en regendouche, wandcloset, hoekligbad met thermostaatkraan, dubbele wastafel in badmeubel met daarboven luxe spiegelkasten en een designradiator.
Slaapkamer II / kantoor gelegen aan de zijkant met loopdeur (draai-/kiep) naar klein balkon en een vaste kastenwand.
De royale en lichte woonkamer met prachtig uitzicht. De woonkamer heeft een schouw met open haard (niet functioneel), zijgevel raam op het oosten en loopdeur bij het zitgedeelte naar een klein balkon. Het eetgedeelte is voorzien van een schuifpui naar het grotere balkon. Het balkon is voorzien van een zonnescherm. De hal en woonkamer zijn voorzien van een eiken vloerafwerking en een airco installatie.

Berging
In het souterrain bevindt zich een berging met elektra. Deze is vlak naast de lift gesitueerd.

Garagebox
De binnengarage met elektrisch op afstand bedienbare segment roldeur is voorzien van elektra. Deze garagebox is optioneel te koop. De vraagprijs bedraagt € 30.000,– k.k..

Fietsen
Op het buitenterrein is een overdekte en afsluitbare gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Parkeren
Uw gasten kunnen parkeren op een daartoe bestemde parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. Dit is op eigen terrein.

Vereniging van Eigenaars
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans ca. € 613,24 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw en tuin, beheer en opstal- en glasverzekering.

Het voorschot energiegebruik (verwarming en elektra) is niet inbegrepen en bedraagt thans ca. € 180,- per maand.

Algemeen
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 45 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting
– De hieronder omschreven informatie over Belvedère is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Belvedère
Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht gemoderniseerde logeerkamers waar uw gasten tegen een laag tarief kunnen overnachten, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week om eventueel kleine reparaties te verrichten. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u! Van maandag t/m zaterdag kunt u een kopje koffie drinken in het restaurant.

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules, bridgen op dinsdagmiddag en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×