Drenkkuil 18 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 439.000,- K.K.

  • Postcode: 4906 LG
  • Woonoppervlakte: 142 m2
  • Perceeloppervlakte: 130 m2
  • Inhoud: 500 m3
  • Bouwjaar: 2015

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Drenkuil 18, Oosterhout
Deze comfortabele royaal uitgebouwde tussenwoning met fraaie topgevel is een heerlijke gezinswoning met sfeervol aangelegde voor- en achtertuin en berging. Op alle verdiepingen is de woning strak afgewerkt, ruim van opzet en comfortabel ingericht. Zo beschikt de begane grond over een hal (v.v. meterkast, trapopgang en toiletruimte), een moderne open keuken aan de voorzijde van de woning en een gezellige, uitgebouwde tuingerichte woonkamer.
De gehele begane grond, met uitzondering van de toiletruimte, is afgewerkt met een fraaie PVC-vloer, deels met vloerverwarming en stucwerk op de wanden en plafonds.

De nieuwe woonwijk De Contreie, waarin deze fijne hoekwoning is gesitueerd, kenmerkt zich vooral door zijn uitstekende ligging aan de landelijk westrand van Oosterhout. Dit sluit stuk van stadsdeel Vrachelen heeft een blijvend uitzicht op het typisch Brabantse land: uitgestrekte landbouwgronden, bossen en in de verte het kerkdorp Den Hout. De wijk staat bekend als rustig en kindvriendelijk. Sportaccommodaties, winkels, scholen, uitvalswegen en het centrum van Oosterhout zijn op korte afstand te bereiken. Verder is de woning direct nabij een speeltuin gesitueerd.

In de uitgestrekte bossen aan de rand van de stad (waaronder de Vrachelse Heide en Boswachterij Dorst) is het heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden of picknicken.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: ca. 142m²
Perceel oppervlakte: 130m²
Energielabel: A, 2 zonnepanelen aanwezig
Meetrapport: beschikbaar
Aanvaarding: i.o.o.
De woning is in 2022 compleet opnieuw geschilderd aan de buitenkant. De tuin is aan de voor- en achterzijde opnieuw aangelegd.

INDELING

Begane Grond:
Entree, hal. Vanuit de hal is de deels betegelde toiletruimte bereikbaar. De ruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. De toiletruimte is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer. De comfortabele woonkamer is mede door de uitbouw van circa 2,4 m. ruim van opzet. De kamer is tuingericht en staat in open verbinding met de keuken. Via openslaande tuindeuren met zijlichten is de op het noorden gesitueerde achtertuin, bereikbaar. Vanuit de woonkamer is de praktische trap-/provisiekast toegankelijk. Op de vloer ligt een fraaie PVC-vloer in combinatie met vloerverwarming, de wanden en plafonds zijn gestuct. De modern en luxe ingerichte keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in open verbinding met de woonkamer. De ruimte beschikt over een inrichting in hoekopstelling met kunststof werkblad, voldoende kast- en laden ruimte en alle benodigde (inbouw-)apparatuur.
Hierbij valt te denken aan een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, quooker (drie in een kraan) en een 5-pits gaskookplaat met wokbrander en RVS afzuigkap.

1e Verdieping:
De eerste verdieping biedt u naast de overloop, drie slaapkamers en een moderne badkamer.
De verdieping is grotendeels afgewerkt met een fraaie laminaatvloer, stucwerk wanden en plafonds. Middels een vaste trap is vanaf de overloop de tweede verdieping bereikbaar.

Op de eerste verdieping treft u drie fijne, strak afgewerkte slaapkamers aan; twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen, is de grootste van de drie. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon. De ruimtes zijn allen voorzien van een fraaie laminaatvloer.
De modern ingerichte badkamer is een aangename ruimte afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden (bij douche voorzien van wandtegels) en een stucwerk. De ruimte is ingericht met een wandcloset, een riante inloopdouche met regendouche en ingebouwde thermosstaatkraan, een wastafelmeubel, een designradiator en mechanische en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Het betreft hier een open zolder met een topgevel aan de voorzijde. Hierdoor beschikt de woning over extra bruikbare ruimte ter plaatse van deze verdieping. Het realiseren van twee extra slaapkamers zou hier dan ook zeer zeker mogelijk zijn. Verder is de ruimte voorzien van een laminaatvloer, aansluitingen voor de wasapparatuur (separate groepen), de opstelling van de CV-ketel en de unit van de mechanische ventilatie. Achter de knieschotten is praktische bergruimte aanwezig.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×