Kleine Huiswei 8 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 489.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 GB
  • Woonoppervlakte: 131 m2
  • Perceeloppervlakte: 104 m2
  • Inhoud: 457 m3
  • Bouwjaar: 2015

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Deze royale instapklare eengezinswoning is gelegen in een jonge groene en kindvriendelijke woonwijk te Teteringen. De woning kenmerkt zich door veel licht en ruimte!
De woning is ingericht met op de begane grond een uitgebouwde woonkamer en een ruime open keuken. Op de eerste verdieping is de badkamer gelegen en zijn 3 van de 4 slaapkamers te vinden. De zolder is bereikbaar via een vaste trap die uitkomt in een grote open zolder met dakkapel, tevens slaapkamer 4 met mogelijkheid voor een 5e slaapkamer en een aparte wasruimte.

VERKOPER:
Wij zijn verliefd geworden op het huis door met name de locatie. Geen doorgaande weg. Hofje. Bankje voor het huis waar we graag in het voor- en in het najaar zitten terwijl de kinderen op straat spelen. Met kerst hangen we er met een aantal bewoners uit de straat, lampjes in de boom en drinken we er een borreltje bij.
Aan het einde van de straat een speeltuin waar de kinderen goed zelfstandig heen kunnen. We zitten op een steenworp van de dorpskern en de polder. Wat betreft het huis hebben we trappen in 2018 laten bekleden met onbewerkt eikenhout. In 2019 hebben we de zolder opgedeeld in een washok en 1 grote open ruimte die wij gebruiken als slaapkamer. Deze ruimte is door het zetten van 2 wandjes gemakkelijk in te delen als 2 ruime slaapkamers. Daarnaast hebben we er toendertijd gelijk een vliering in laten maken. Hier kunnen behoorlijk wat spullen op.
In 2020 zijn alle kozijnen aan de buitenkant geschilderd en hebben we op zolder een rolluik laten plaatsen. In 2021 is de benedenverdieping geheel geschilderd.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een autoluwe weg, nabij speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van de Basisschool en uitvalswegen. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station goed bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op korte van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 2015
Aanvaarding 2e kwartaal 2023
Woonoppervlakte ca. 131m²
Perceel oppervlakte 104m²
Bergruimte ca. 6m²
Inhoud ca. 457m³
Energielabel: A

INDELING

BEGANE GROND
Hal/entree met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer, keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De royale uitgebouwde woonkamer is aan de voorzijde voorzien van open keuken met grote raampartij. Via de achterzijde van de woonkamer is de tuin te bereiken middels een twee openslaande deuren en een losse deur. In de woonkamer ligt een pvc-vloer. De moderne keuken is voorzien van een spoelbak, ingebouwde combi oven/magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en een losse koelkast/vriezer.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot; slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde en voorzien van laminaat. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde is tevens voorzien van laminaat; slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde en voorzien van laminaat; de badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Middels de vaste trap wordt er toegang geboden tot slaapkamer 4. De slaapkamer is voorzien van extra bergruimte achter de schotten en ook is er een vide in de nok geplaatst. De kamer heeft aan één kant een brede dakkapel waardoor er veel licht binnen valt. Op deze verdieping vindt men ook nog een aparte wasruimte waar wasmachine, droger en de mechanische ventilatie te vinden zijn.

TUIN
De achtertuin is gunstig gelegen en aangelegd met een verhoogd terras, kunstgras, natuurlijke groene schutting die zorgt naast een groene Touch en voor veel privacy!
Achter in de tuin is een ruime schuur te vinden. Grenzend aan deze tuin komt men op een parkeerplaats. Door deze parkeerkoffer zijn er geen auto’s vooraan de straat geparkeerd.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×