Lage Heijning 3 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 359.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 SL
  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 165 m2
  • Inhoud: 389 m3
  • Bouwjaar: 1967

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

LAGE HEIJNING 3

Zoekt u een instapklare tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers tussen de plaatsen Breda en Oosterhout in? Dan is deze woning aan de Lage Heijning 3 in Teteringen absoluut een bezichtiging waard.
U heeft de beschikking over zowel een voor- als een achtertuin, parkeren kan in de straat langs de openbare weg en er is een landelijke keuken en een badkamer met een bad. Alle ruimten zijn keurig afgewerkt. Twee dakkapellen zorgen voor twee volledige slaapkamers op de tweede verdieping en dat maakt deze woning zeer praktisch.

LIGGING EN OMGEVING
De Lage Heijning is zeer centraal gelegen. Vlakbij is er een supermarkt, (toekomstige) winkels, scholen en sportvoorzieningen (hockey, voetbal, tennis, manege, golfbaan). De natuurgebieden Cadettenkamp /Teteringse bossen liggen om de hoek. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van Oosterhout, Breda en diverse uitvalswegen (A27 en A16). Het centrum en station van Breda zijn goed te bereiken middels een directe busverbinding (6 minuten) of het snel fietspad (15 minuten). Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden. Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1967
Woonoppervlakte ca. 109m²
Perceel oppervlakte 165m²
Energielabel C

INDELING

BEGANE GROND
Ruime hal met garderobe, toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en een fontein.
Vanuit de hal komt u de woonkamer in met aan de voorzijde over de volledige breedte van de woonkamer een raam en dit zorgt voor een aangename hoeveelheid daglicht.
Ook in de achtergevel zit een grote raampartij. Het zijn twee delen, waarvan het rechterdeel een schuifdeur is. Hierdoor heeft u tijdens het nuttigen van de maaltijd voldoende natuurlijk licht aan tafel en bij mooi weer kan de schuifdeur open en is er contact met de tuin.
Vanuit de eetkamer kijkt u de keuken in. De lichte keuken bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit hoge kasten met koelkast. Dit deel is links om de hoek van een muurtje geplaatst en het is vanwege de ligging nabij de eetkamer de ideale plek voor het opbergen van borden en glazen. Vervolgens ziet u tegen de achterwand van de keuken onderkasten over de breedte van de keuken en drie bovenkasten. In het werkblad zit een gasfornuis met vier pitten met eronder een oven en erboven een rvs afzuigkap. Rechts daarvan is een wasbak met een kraan en in de hoek zit een vaatwasser. In de keuken vindt u verder nog een raam met daarnaast de achterdeur die de tuin ingaat.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e etage en vijf deuren. Achtereenvolgens gaan deze deuren naar een toiletruimte, drie slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer is het kleinst van formaat en de twee volgende slaapkamers zijn een stuk groter. Heeft u geen vijf slaapkamers nodig? Dan is deze kleinste slaapkamer ook prima te gebruiken als thuiskantoor, walk-in closet of hobbyruimte.
Achter de laatste deur op deze verdieping vindt u de badkamer die praktisch ingericht is. Links is de wastafel met eronder een badmeubel met lades. Boven de wastafel hangt een spiegel. Rechts, over de volledige diepte van de badkamer, is een bad met een glazen douchewand. Aan de muur hangt de douchekop, waardoor u het bad als bad, maar ook als douche kunt gebruiken.

2e VERDIEPING
De volgende trap gaat naar de tweede verdieping en op de overloop treft u eerst ruimte aan voor een wasmachine en een droger. Op de complete tweede verdieping ligt een lichtbruine vloerbedekking.
Onder het schuine dak is onder het laagste deel aan beide kanten kastruimte aangebracht. Aan zowel de voor- als achterzijde zit een dakkapel. Hierdoor zijn er twee slaapkamers op deze bovenverdieping gerealiseerd.

BUITEN
Staat u voor de woning, dan ziet u direct dat de beukenhaag voor een natuurlijke afscheiding van de stoep heeft gezorgd. Boven de voordeur van nummer 3 klimt blauwe regen langs de muur omhoog. De bloesemperiode zorgt dan ook voor een fraaie voorgevel.

De achtertuin is in drie delen opgesplitst. Het eerste deel is terras. Hier kunt u in de zomer uw tuinmeubilair plaatsen en er lekker buiten eten en de rest van de tuin inkijken. U hoeft er niet in de volle zon te zitten, want er is een elektrische zonwering aan de buitengevel aangebracht. In het tweede deel is links een border met diverse soorten beplanting, dan een pad en een vak met gras. Het gras is ideaal voor spelende kinderen of huisdieren. Het derde deel van de tuin betreft de stenen berging en rechts daarvan een kleine plaats om vuilcontainers uit het zicht neer te zetten.

De berging heeft een deur en een raam. Deze ruimte is bijna 10 m2 groot en biedt voldoende plek om fietsen te stallen, speelgoed op te bergen of nog wat extra opslagruimte te creëren.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×