Lange Weide 101 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 469.500,- K.K.

  • Postcode: 4827 MB
  • Woonoppervlakte: 152 m2
  • Perceeloppervlakte: 113 m2
  • Inhoud: 525 m3
  • Bouwjaar: 2010

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Lange Weide 101 Breda

Gesitueerd in de ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk ‘Waterdonken’.
Treft u deze royale tussen woning met aanbouw en 2e verdieping voorzien van een groot dakterras. De woning is goed afgewerkt, netjes onderhouden en uitermate geschikt voor (grote) gezinnen.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 152m² !
Aan de voorzijde grenst de woning aan een groenstrook (autovrij) en aan de achterzijde heeft de woning een fraai aangelegde en zonnige achtertuin met aangrenzend openbare parkeerplaatsen.

LIGGING EN OMGEVING
De woning ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, het centrum van Breda, winkelcentrum Moerwijk maar ook de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. De Waterdonken is een jonge en groen woonwijk met vele voorzieningen op korte afstand en ligt aan de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: ca. 152m²
Perceel oppervlakte: 113m²
Bergruimte: ca. 6m²
Inhoud: ca. 525m³
Energielabel: A

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang, meterkast en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren. Open keuken met moderne keukeninrichting in hoekopstelling en kastenwand, deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een ligbad, inloop douche, wandcloset en wastafel in meubel.

TWEEDE VERDIEPING
Multifunctionele open ruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, vaste kast en toegang naar een royaal dakterras.

TUIN
Aangelegde privacy biedende achtertuin met berging en achterom.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×