Moeskroenstraat 83 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 325.000,- K.K.

  • Postcode: 4826 AR
  • Woonoppervlakte: 146 m2
  • Perceeloppervlakte: 175 m2
  • Inhoud: 518 m3
  • Bouwjaar: 1966

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Nieuwe scherpe vraagprijs!

Hierbij is rekening gehouden met de kosten van de afbouw voor deze unieke woning in zijn soort.
Wij bieden u hiervoor maximale woonruimte ( 146m² woonoppervlakte) en diverse indelingsvarianten (slaapkamer en badkamer op de begane grond).

Deze woning is over de volle breedte en twee woonlagen uitgebouwd en voorzien van een riant dakkapel en 2 a 3 “potentiële” badkamers.

De ruimte in deze woning is ongekend en biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel grote gezinnen alsmede “inwonende familie leden/mantelzorg”. Let op, deze woning wordt verkocht met a.o. een “niet zelfbewoningsclausule” (zie algemeen).

De woning is verder gelegen in de wijk de Wisselaar en is deel nog naar eigen inzicht nog af te met een achtertuin op het zuiden, voelt u zich zeker thuis hier!

De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Breda is op fietsafstand en met 10 minuten wandelen bent u bij Winkelcentrum Hoge Vucht, met supermarkten, winkels en eetgelegenheden. Uitvalswegen en het busstation vindt u ook om de hoek.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1966
Woonoppervlakte: ca. 146m²
Perceelsoppervlakte: 175m²
Energielabel A
Aanvaarding in onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

INDELING
Begane grond
U betreedt de woning in de voorhal; deze is voorzien van ruimte voor een garderobe, een meterkast en trapopgang. Hal met trapkast, toilet en de toegang tot een badkamer met douche en vaste wastafel. Royale uitgebouwde L vormige woonkamer (met mogelijkheid voor een slaapkamer beneden). Woonkeuken met eenvoudige keukeninrichting en separate bijkeuken.

Eerste verdieping
Via de overloop heeft u toegang tot een kleine douche ruimte, slaapkamer aan de voorzijde, een ruime badkamer ruimte met de voorzieningen om een nieuwe badkamer te realiseren, separaat toilet en kast. Verder twee ruime slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met licht koepel en toegang naar een balkon.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bestaat uit een ruime overloop en een 4e slaapkamer met groot dakkapel.

Tuin
De voortuin van de woning is geheel onderhoudsvrij aangelegd en ook de achtertuin is onderhoudsarm. De achtertuin is gelegen op het zuiden en er is genoeg ruimte om een fijne tuin tafel neer te zetten. Achter in de tuin vindt u nog een berging, waardoor je de tuin ook achterom kunt bereiken.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×