Resedastraat 20 Oosterhout

Specificaties

Koopsom: € 269.500,- K.K.

  • Postcode: 4904 DD
  • Woonoppervlakte: 81 m2
  • Perceeloppervlakte: 176 m2
  • Inhoud: 345 m3
  • Bouwjaar: 1965

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Resedastraat 20 Oosterhout

Ontdek de verborgen potentie van deze charmante koopwoning in Oosterhout!

Deze hoekwoning geeft u de unieke kans om uw droomwoning te realiseren. Omdat de woning toe is aan modernisering, kunt u het namelijk compleet naar uw eigen smaak en behoeften aanpassen. Met een lichte en sfeervolle woonkamer, een ruime keuken, drie slaapkamers, een grote zolder en een zonnige achtertuin met een riante berging, biedt deze woning genoeg ruimte voor uw droomwensen.

Gelegen in de Bloemenbuurt, nabij winkelcentrum Zuiderhout. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het gezellige centrum van Oosterhout en op loopafstand van winkelcentrum Zuiderhout met o.a. de Jumbo/ Lidl en AH supermarkt om de hoek. Daarnaast ligt het zeer centraal nabij diverse uitvalswegen gelegen.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte ca. 81m²
Overige inpandige ruimte ca. 15m² (zolder met dakkapel)
Perceel oppervlakte 176m²
Externe bergruimte ca. 34,5m²
Energielabel D

INDELING

BEGANE GROND
Stap binnen in de hal, waar u toegang krijgt tot het toilet, de trapopgang, een praktische bergkast en de woonkamer. De woonkamer is ruim en is voorzien van een balkenplafond en veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek. Er is zelfs plek voor een gezellig zitje bij de open haard. Via de woonkamer bereikt u de ruime keuken; deze is momenteel ingericht met een eenvoudig keukenmeubel en diverse apparatuur, zoals een gaskookplaat, oven, afzuiging en een koelkast. Ook de keuken is voorzien van veel natuurlijke lichtinval, dat door het grote raam en de tuindeur binnenvalt.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn heerlijk licht en ruim. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel en een designradiator.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar u over een grote vierde slaapkamer beschikt. De kamer is voorzien van een balkenplafond, opbergruimte achter de knieschotten en een groot dakkapel.

Buiten:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is netjes aangelegd met vaste beplanting en een looppad richting de voordeur. De zonnige achtertuin is een heerlijke buitenruimte, waar u lekker kunt ontspannen op uw eigen terras. Met het uitvalscherm creëert u in een handomdraai een schaduwrijk zitplekje of u neemt eenvoudig plaats onder de overkapping. Aan opbergruimte geen gebrek; (voormalig duivenkooi) , verdeeld over twee verdiepingen. Dit zorgt tevens voor een mogelijkheid om een heuse werkruimte aan huis te creëren. Op de begane grond treft u een separate wasruimte, waar u ook de cv-installatie vindt.

ALGEMEEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×