Donkerstraat 12 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 435.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 EJ
  • Woonoppervlakte: 111 m2
  • Perceeloppervlakte: 250 m2
  • Inhoud: 403 m3
  • Bouwjaar: 1971

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Super centraal gelegen, speelse 2-onder-1 kap woning aan de Donkerstraat 12 in Teteringen. De woning beschikt over een royale oprit met garage, woonkamer met openhaard, semi-open keuken, kantoor/werkplek/speelruimte op de begane grond, 4 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. De fraaie tuin is gelegen op het zuidwesten en de woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning kan gemoderniseerd worden en naar eigen smaak worden ingericht (zie impressies).
De ligging is perfect vlakbij het (toekomstige) winkelcentrum De Scheperij, op loopafstand van een Basisschool en diverse sportverenigingen van Teteringen. De ideale plek en woning voor een gezin.
Nieuwsgierig Geworden? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd nabij de Golfbaan, basisschool, openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden (tennis, hockey, voetbal) en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15-20 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.

KERNGEGEVENS
Aanvaarding: 3e kwartaal 2023
Bouwjaar: 1971
Woonoppervlakte: ca. 111m²
Perceel oppervlakte: m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5m²
Bergruimte: ca. 21m²
Inhoud: ca. 403m³
Energielabel: C
Bouwtechnische keuring is aanwezig

INDELING
BEGANE GROND
Entree, hal met toegang tot het toilet, woonkamer en kantoorruimte. De woonkamer heeft vrij uitzicht aan de voorzijde. De grote raampartijen maakt dat er veel licht in de woonkamer komt samen met de haard is het een sfeervolle ruime zithoek. Aan de achterzijde is de semi-open keuken gesitueerd.
De keuken is eenvoudig ingericht en maar kan omgetoverd worden tot je droomkeuken. Middels het samenvoegen van de ruimten aan de achterzijde kan er een heuse woonkeuken worden gecreëerd (zie impressie). Via de keuken heb je ook toegang tot de ruime tuin en de kantoor/speelruimte.

TUIN
De tuin heeft een groene uitstraling en is gelegen op het zuidwesten Deze tuin is ook voorzien van bestrating en stenen berging inpandig aan de garage. De stenen berging is voorzien van raampartij en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel.

1e VERDIEPING
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, bergkast en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde is zeer ruim met toegang tot het balkon waar je op de vroege ochtend kunt genieten van de eerste zonnestralen.

ALGEMEEN
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×