Gildelaar 43 Teteringen

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 4847 HW
  • Woonoppervlakte: 136 m2
  • Perceeloppervlakte: 271 m2
  • Inhoud: 479 m3
  • Bouwjaar: 1990

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Gildelaar 43 Teteringen

“Prinsheerlijk” wonen in Teteringen!

Ruim hoekperceel, eigen oprit naast de woning, separate grote garage gesitueerd aan de achterzijde, 4 slaapkamers en een royale tuingerichte uitbouw (2017) met een op maat gemaakte keuken voorzien van een kookeiland met luxe inbouwapparatuur, dit zijn slechts enkele kenmerken die deze speelse 2 onder 1 kapwoning typeren.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een autoluwe straat nabij een basisschool en speelvoorzieningen. Verder ligt het op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Lage Vught Polder, Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 6 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de Lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij de Waterakkers, speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1990
Woonoppervlakte: ca. 136m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 1,5m²
Externe buitenruimte: ca. 22m²
Perceel oppervlakte: 271m²
Inhoud: ca. 480m³

INDELING

BEGANE GROND
Overdekte entree, hal met garderobe ruimte, vaste kast en meterkast. Ruime woonkamer in U-opstelling met thuiswerk plek en aangebouwde (2017) tuingerichte woonkeuken met veel licht inval. De woonkeuken heeft een op maat gemaakte luxe keukeninrichting voorzien van een kastenwand met apparatuur en een kook/spoeleiland. Aan inbouw apparatuur treft u een inductie kooklaat met afzuiging welke is geïntrigeerd in het plafond, Quooker, grote koelkast, grote vrieskast, vaatwasser, stoomoven, combi/oven en warmhoud lade. Vanuit de keuken is de tuin zichtbaar en te bereiken middels twee openslaande deuren. Tussen de woonkamer en de keuken is een hal gesitueerd met de trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet (2012) met vrijhangende toilet combinatie.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. 3-slaapkamers en een lichte badkamer (2012) voorzien een Whirlpool ligbad met douche voorziening, vrijhangende toilet combinatie, dubbele wastafel in meubel en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING
Voorzolder met dakraam, opstelling c.v. combiketel (Nefit Smartline 2005) en mechanische ventilatie unit, zolderkamer met dakraam en bergruimte onder de dakschuinte.

TUIN
Privacy biedende tuin op zuiden, voor, achter en aan de zijkant, separate ruime garage gelegen aan de achterzijde uitkomend op de Ganzendreef.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×