Heesterbos 28 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 350.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 CX
  • Woonoppervlakte: 126 m2
  • Perceeloppervlakte: 244 m2
  • Inhoud: 440 m3
  • Bouwjaar: 1971

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Heesterbos 28 Teteringen

Wij bieden u een praktisch ingedeelde, uitgebouwde, 2 onder 1 kapwoning met separate kantoor/praktijk ruimte (voormalige garage). Verder een royale oprit voor meerdere auto’s en een zeer ruim dakterras met opbouw mogelijkheden. De woning behoeft enige onderhoud en dient eventueel naar eigen inzicht gemoderniseerd te worden.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd in een autoluwe straat in de ruim opgezette woonwijk nabij speelvoorzieningen, scholen en ligt op korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen, het Cadetten kamp.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1971
Woonoppervlakte ca. 126m²
Perceel oppervlakte 244m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 21m²
Bergruimte ca. 18m² (kantoor/praktijk)
Inhoud ca. 440m³
Een bouwkundige keuring is beschikbaar

INDELING

BEGANE GROND
Entree, hal met plavuizen vloer, trapopgang, meterkast en separaat toilet met staande toilet combinatie en fonteintje.
Woonkamer met houten vloer en ruime uitbouw aan de achterzijde met deur naar tuin.
Semi-open keuken aan de achterzijde met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van kunststof werkblad, spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vries combinatie.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van, zitbad met douche voorziening, 2e toilet en vaste wastafel, verder een deur naar het dakterras.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met opstelling van de c.v.- combiketel (bouwjaar 2011) en aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur. 4e slaapkamer met groot dakkapel aan de achterzijde.

TUIN
Ruime achter tuin met terras, houten berging en achterom.
Kantoor/praktijkruimte (voormalige garage).

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 59 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×