Lange Voren 11 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 549.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 BN
  • Woonoppervlakte: 141 m2
  • Perceeloppervlakte: 266 m2
  • Inhoud: 584 m3
  • Bouwjaar: 1995

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Lange Voren 11, Teteringen

Laat u verrassen door deze ruime twee-onder-een-kapwoning aan de Lange Voren 11 in Teteringen. De woning is gesitueerd in een rustige kindvriendelijke buurt in Teteringen. Het huis is van binnen wat gedateerd. Deze woning is dan ook zeer geschikt om naar eigen smaak in te richten. De ligging is geweldig en ook de heerlijk ruime tuin is een groot pluspunt. De ideale woning voor stellen of jonge gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding.

LIGGING EN OMGEVING
Gelegen aan de Lange Voren, aan de rand van Teteringen, ligt deze woning in een levendige, kindvriendelijke straat waar veel jonge gezinnen woonachtig zijn. In de directe omgeving zijn scholen, sportclubs en supermarkten aanwezig. Daarnaast zijn uitvalswegen in de richting van Breda en Oosterhout eenvoudig te bereiken. Wie de rust wil opzoeken, zal zich gelukkig prijzen met de vele bosgebieden in de omgeving.

Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1995
Woonoppervlakte: ca. 141m²
Perceel oppervlakte: 266m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 3m²
Overige inpandige ruimte: ca. 24m²
Energielabel: B

INDELING

BEGANE GROND
Vanaf de oprit betreedt u de woning aan de voorzijde, waarna u de hal binnenkomt. In de hal is tevens de separate toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping gesitueerd. Via de hal is de woonkamer te bereiken. De woonruimte wordt dankzij de grote raampartijen aan weerzijden van de woning van veel licht voorzien. De woonkamer is 8,8 meter diep en biedt voldoende ruimte voor het creëren van een royale zithoek. Daarnaast is er in de eetkamer aan de achterzijde voldoende ruimte voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel. In de zomermaanden verlengt u de woonkamer door de schuifdeuren naar de tuin open te zetten. Te midden van de woon- en eetkamer bevindt zich een ingebouwde trapkast.
Aan de achterzijde van de woning, naast de eetkamer, bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een L-vormig aanrecht met een ingebouwde oven, koelkast, spoelbak, inductiekookplaat met afzuigkap en voldoende opbergruimte in de lades en kastjes. In de keuken is tevens een deur aanwezig, welke toegang biedt naar de achtertuin.

1e VERDIEPING
Hier bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers bevinden zich aan de voor- en achterzijde van de woning. De slaapkamers aan de voorzijde, elk zo’n 12m², bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. De slaapkamers aan de achterzijde zijn elk 7m² en zijn hierdoor geschikt als logeer, hobby- of babykamer. Tevens beschikt een van deze slaapkamers over een witgoedaansluiting, waardoor deze ruimte multi inzetbaar is.
Te midden van de slaapkamers, grenzend aan de overloop, bevindt zich de badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met douche, zwevend toilet, radiator en wastafel met spiegel.

2e VERDIEPING
De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog een mogelijkheid is voor 1 of 2 extra slaapkamers. Deze ruimte heeft een ruime dakkapel aan de achterzijde.

BUITEN
Vanuit de eetkamer en keuken heeft u toegang tot de ruime, groene achtertuin. Voorzien van een aangelegd terras en zonnescherm kan u zomers optimaal genieten van de zonuren op een dag. Het terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een buitentafel of lounge set. Hoge coniferen en een stenen schutting voorzien de tuin van extra privacy. De vele bomen en planten maken het tot een levendige tuin.

ALGEMEEN
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×