Vekenoord 79 Breda

Specificaties

Vraagprijs: € 219.000,- K.K.

  • Postcode: 4824 LN
  • Woonoppervlakte: 68 m2
  • Inhoud: 233 m3
  • Bouwjaar: 1990

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Vekenoord 79 Breda

Wie bieden u een fantastisch, 3-kamer hoek-appartement met prachtig vrij uitzicht.
Door de situering van het hoek-appartement is er veel daglichtinval over de gehele lengte in zowel de woonkamer alsmede beide slaapkamers. Vanuit de ramen aan de zijkant van het appartement heeft men een vrij uitzicht
Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex welke beschikt over een lift.
Het appartement heeft een woonkamer met veel lichtinval, twee ruime slaapkamers, balkon en een berging in het souterrain.

LIGGING EN OMGEVING
In de wijk Kievitsloop gelegen, nabij het winkelcentrum Heksenwiel, sportvelden, recreatieplas de Asterdplas, het Haagse Beemdenbos.Tevens is er stopplaats van het openbaar vervoer in de buurt en zijn er fietspaden richting het centrum van Breda.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1990
Woonoppervlakte ca. 68,30 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 3,80 m²
Inhoud ca. 232m³
Servicekosten: ca. € 119,85 ,- per maand

INDELING

BEGANE GROND
Algemene entree met bellentabloid, intercom, brievenbussen en toegang tot de centrale hal.
De verdiepingen zijn te bereiken door middel van een liftinstallatie en via afzonderlijke trapopgang. De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van moderne, onderhoudsvriendelijke materialen in lichte kleurstelling.

1E VERDIEPING
Entree met meterkast, hal, slaapkamer 1 (ca. 2.70 x 4.35 m), slaapkamer 2 (ca. 2.70 x 4.20 m). Complete badkamer (ca. 1.76 x 2.85 m) voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en douche. Woonkamer met semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is zowel aan de zij- als achterkant voorzien van raampartijen en heeft een balkon.
Keuken (ca. 1.76 x 3.69 m), moderne afwerking, voorzien van boven- en onderkasten, keramische kookplaat, oven, koel/vriescombinatie, spoelbak en afzuigkap. Bijkeuken bereikbaar vanuit de keuken. Deze ruimte biedt plaats aan de installatie voor de warmwatervoorziening (warmtewisselaar), en aansluiting voor een wasmachine. Balkon, gelegen op het zuid-westen.

ALGEMEEN
– Het appartement beschikt over een eigen berging gelegen in het souterrain van het complex
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×