Adriaan Oomenstraat 43 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 685.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 DJ
  • Woonoppervlakte: 163 m2
  • Perceeloppervlakte: 921 m2
  • Inhoud: 763 m3
  • Bouwjaar: 1968

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Adriaan Oomenstraat 43 Teteringen

Wij bieden u een zeer praktisch ingedeelde vrijstaande woning, type semi-bungalow met een royale oprit en een dubbele garage. Door de ligging en de omgeving biedt deze woning veel privacy, groen en een ruime tuin rondom.

De woning kent een zeer prettige indeling en ruimte beleving en is verder sfeervol afgewerkt. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig te noemen, maar ook geschikt voor een gezin.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een autoluwe parallelweg, nabij openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).
ligt op korte afstand van uitvalswegen, sportfaciliteiten, het zwembad en overige voorzieningen.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1968
Woonoppervlakte ca. 163m²
Perceel oppervlakte 921m²
Overige inpandige ruimte ca. 42m²
Bergruimte ca. 10m²
Inhoud ca. 763m³
Energielabel: D
Bouwkundige keuring: aanwezig

INDELING

BEGANE GROND
Entree, royale hal met vide, trapopgang, meterkast, garderobe nis en separaat toilet. Toegang naar de ouderslaapkamer met badkamer. Woonkamer met aanbouw en haard partij, eetgedeelte met schuifpui naar de achtertuin, separate keuken met eenvoudige keukeninrichting, bijkeuken met kelderkast, toegang naar de overkapping en naar de badkamer.
Via de overkapping te bereiken dubbele garage met opstelling van de c.v. -combiketel (2010)
Berging aan de achterzijde.

EERSTE VERDIEPING
Overloop/ vide en twee ruime slaapkamers ieder met een vaste kastenwand.

TUIN
De gezellige groene tuin rondom de woning met veel privacy. In de tuin bevindt zich een houten berging voorzien van elektra.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×