Galgestraat 3 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 1.150.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 TE
  • Woonoppervlakte: 171 m2
  • Perceeloppervlakte: 3208 m2
  • Inhoud: 926 m3
  • Bouwjaar: 1950

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Wonen in een oase van rust en privacy?
Deze karakteristieke bungalow heeft het beste van 2 werelden!
Gelegen in Teteringen aan de rand van het bos en grenzend aan een nieuwe villawijk heb je het comfort van buiten wonen, maar toch verblijf je in de “bewoonde wereld”.

Uniek gelegen middenin het groen en aan de rand van het natuurgebied ‘Cadettenkamp’. Je treft deze bijzondere woning aan op slechts 15 minuten fietsafstand van het centrum van het gezellige Breda, station Breda en je hebt een snelle ontsluiting richting verschillende snelwegen.

Gezinnen, ouderen, combinaties, alles is mogelijk. De woning heeft verschillende mogelijkheden, waaronder werken aan huis en mantelzorg. Mogelijke indelingsvarianten waaronder een woonkeuken gericht op de prachtige tuin en/of mantelzorg zijn ter indicatie voorhanden.

De woning is compleet opgetrokken uit steen en de buitengevel bestaat uit gepotdekselde houten delen.

TETERINGEN
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden. Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder basisscholen, sportfaciliteiten (hockey, tennis, voetbal), winkels en bushalte liggen op fietsafstand van de woning.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1950, multifunctionele ruimte en garage: 2004
Woonoppervlakte: ca. 171m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 35m²
Garage: ca. 19,5m²
Perceel oppervlakte: 3208m²
Inhoud: ca. 926m³
Energielabel: E
Meetrapport: beschikbaar
Bouwkundig rapport: beschikbaar

BEGANE GROND
Entree / hal, met de meterkast (8 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars), in open verbinding met de centrale hal welke toegang geeft tot nagenoeg alle ruimtes van de woning.
Woonkamer, met sfeervolle houthaard, schuifpui naar het overdekte terras. Separate keuken, met houten werkblad, koelkast, losse koel-/vriescombinatie, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap (naar buiten), 2 rvs spoelbakken, Quooker, oven, losse vaatwasser, bergruimte. Portaal met kastenwand & toegang tot de tuin. Toiletruimte, betegeld, met zwevend closet, fonteintje en ventilatie. Gemoderniseerde badkamer (2014), gelegen aan de achterzijde, betegeld, met design (handdoeken)radiator, ruime inloopdouche, wastafel op meubel, inbouwspots en ventilatie. Kantoor, gelegen aan de achterzijde, met luik naar de vliering en met toegang tot de wasruimte. Wasruimte, met wasmachine aansluiting, de Cv-ketel (Remeha Quinta 35C CW5, eigendom, 2004). Via deze ruimte is de entree van de multifunctionele ruimte te bereiken. Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde en met wastafel (warm & koud water). Slaapkamer II, gelegen aan de voorzijde en met kastenwand. Slaapkamer III, gelegen aan de voorzijde en met kastenwand.

Aanpandige en inpandig te bereiken multifunctionele ruimte (2004):
Eigen entree van de multifunctionele ruimte, met garderobenis, toilet, toegang tot de wasruimte en multifunctionele ruimte.
Royale multifunctionele ruimte /eventueel ouderslaapkamer IV , met hoog plafond, kitchenette en openslaande tuindeuren.

VLIERING
Vliering, bereikbaar via een luik (met losse trap) in het kantoor. Deze is nu puur als onderhoudsruimte in gebruik.

TUIN
Royale tuin rondom, met waterput, elektra, toegang tot de garage & multifunctionele ruimte en ‘voor-om’. Je zal een heerlijke rust ervaren wanneer je je in de tuin begeeft. Compleet omringd door groen direct aan het bos. Verder is er ook nog een gezellige overkapping (2015) die vanuit de woonkamer bereikbaar is, met warmtelampen & lichtkoepels en deze ligt op het westen.

GARAGE
Stenen garage, met verwarming en elektra.

BIJZONDERHEDEN
– Levensloopbestendige mooie bungalow op een prachtig perceel met veel privacy;
– De belangrijkste uitvalswegen bevinden zich op korte afstand;
– De woning heeft een ideale woon-werk plek, gelegen dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen en op slechts 15 minuten fietsafstand van het centrum van Breda;
– Het pand is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
– Er is een put geslagen van ca. 15 meter diep voor de bewatering van de tuin;
– Het (grote) tegelwerk rondom (ca. 150 m2) is in 2020 nieuw gelegd (Schellevis);
– De multifunctionele ruimte heeft een eigen opgang met toilet en een kitchenette, wat fiscaal aantrekkelijk zou kunnen zijn;
– Vrijwel alle ramen zijn vervangen met HR++ glas;
– Volgens het huidige bestemmingsplan mag maximaal 40% van het perceel bebouwd worden met maximaal 500 m2 (voor de volledige info verwijzen wij je door naar de gemeente);
– De woning is bijzonder geschikt voor aan huis gebonden beroepen en/of een combinatie van wonen en werken.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×