Gangboord 10 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 749.000,- K.K.

  • Postcode: 4902 CA
  • Woonoppervlakte: 236 m2
  • Perceeloppervlakte: 536 m2
  • Inhoud: 901 m3
  • Bouwjaar: 1993

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Gelegen aan een ruim opgezet en groen hofje, treft u deze ruime vrijstaande woning, type semi-bungalow. Deze vrijstaande woning is onder architectuur ontworpen en beschikt over een imposante voorgevel, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, inpandige garage en een dakterras. Met de hoofdslaapkamer met eigen badkamer op de begane grond is dit een levensloopbestendige woning, geschikt voor gelijkvloers wonen voor ouderen maar ook voor gezinnen.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1993
Woonoppervlakte: ca. 236m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 26m²
Overige inpandige ruimte: ca. 32m²
Perceel oppervlakte: 536m²
Inhoud: ca. 901m³
Energielabel: B
Meetrapport: beschikbaar
Bouwkundigekeuring: beschikbaar

LIGGING
De woning bevindt zich in een rustige buurt met louter bestemmingsverkeer. Met een goede ontsluiting en op korte afstand van natuur, water alsmede het bruisend centrum van Oosterhout is het echt op een toplocatie gelegen.
INDELING
BEGANE GROND:
Hal/entree met vide en hoge raampartij waardoor er veel licht inval is. Deze imposante entree leid je naar de woonkamer, keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer heeft een ronde glazen pui aan de voorzijde een zithoek met een openhaard en een schuifpui naar de achter tuin. Als je doorloopt naar achter vind je de woonkeuken welke is gelegen aan het terras. Op het terras kan je al vanaf 9 uur genieten van de zon. Via een hal bereik je de inpandige garage, kelder, toilet en de ouderslaapkamer met eigen badkamer; voorzien van een ligbad, 2 wastafels en douche.

1e VERDIEPING:
Overloop met veel licht inval en loopbrug welke toegang biedt aan de voorslaapkamer met een vide met een slaapgedeelte en achterslaapkamer met toegang naar het dakterras, beide slaapkamers beschikken over een airco installatie. Via de overloop bereik je de wasruimte, 3e slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

TUIN:
De privacy biedende achtertuin is gunstig gelegen en is recent aangelegd met onderhoudsvrij kunstgras. Achter in de tuin kan je heerlijk tafelen in de schaduw van de bomen.
ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×