Hoogstraat 63 Oosteind

Specificaties

Vraagprijs: € 625.000,- K.K.

  • Postcode: 4909 AT
  • Woonoppervlakte: 144 m2
  • Perceeloppervlakte: 535 m2
  • Inhoud: 330 m3
  • Bouwjaar: 1899

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Hoogstraat 63, Oosteind

Karakteristiek, gelijkvloers, landelijk wonen maar wel op fietsafstand van het bruisend centrum van Oosterhout? Kijk binnen in deze unieke, compleet gemoderniseerde instapklare woonboerderij aan de Hoogstraat 63 in Oosteind. Met een label A+ een totale gebruikersoppervlakte van 143m² verdeeld over het hoofdgebouw een separate gasten/multifunctionele ruime alsmede een carport (geschikt voor campers) en een prachtig aangelegde tuin met zwembad is dit een zeer unieke woning welke voor een grote doelgroep geschikt is.

De woning is vanaf 2019 compleet gestript en grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Met op de begane grondvloer een nieuwe geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming, de buiten muren aan de binnenzijde geïsoleerd, dak gedeeltelijk nieuw riet en bijgestoken, alle leidingen, riolering en elektra bedrading zijn vernieuwd. Een nieuwe HR combi-ketel is geplaatst in 2019 samen met de zonneboiler. De badkamer, toiletruimte en keuken zijn geplaatst in 2020 en tegelijkertijd een airconditioning en zonnepanelen. Een nieuwe warmtepomp is geplaatst in 2021.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1899
Woonoppervlakte woonboerderij: ca. 94m²
Woonoppervlakte gastenverblijf: ca. 50m²
Perceel oppervlakte: 520m²
Meetrapport: beschikbaar
Label: A+
Aanvaarding: in onderling overleg

LIGGING
Gelegen aan de Hoogstraat, ligt deze woning nu nog nabij een levendig kruispunt, aan de rand van Oosteind en Oosterhout. Op korte afstand zijn scholen, supermarkten en sportclubs te vinden, zowel in Oosteind als in het naastgelegen Oosterhout en Dongen. Uitvalswegen in de richting van Breda en Tilburg zijn eenvoudig te bereiken. Hiermee heeft de woning een uitstekende bereikbaarheid. De doorgaande route van Oosterhout naar Dongen zal in de toekomst worden verlegd en de Hoogstraat zal richting Oosterhout worden aangepakt en een “fietsstraat” worden. ( https://www.oosterhout.nl/inwoners/ruimtelijke-ontwikkeling/inrichtvisie-hoogstraat , https://www.brabant.nl/onderwerpen/verkeer-en-vervoer/wegenprojecten-in-brabant/n629-dongen_-oosterhout/n629-dongen-oosterhout)

INDELING

BEGANE GROND
Vanaf de oprit betreedt u de woning, waarna u in een ruime hal arriveert. Deze biedt toegang tot de woonkamer, badkamer, separate toiletruimte, slaapkamer en keuken. De hal is goed afgewerkt en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt een uitzicht op de straatkant. Houten draagbalken, in combinatie met de schouw en haard, voorzien de woonkamer van een karakteristieke uitstraling. De woonkamer heeft een open indeling en biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek.
Aan de achterzijde van de woning is de keuken en eetkamer gesitueerd. De keuken is modern, heeft een ruim kookeiland en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde ovens, een koelkast met vriezer, spoelbak met kraan en veel opbergruimte in de greeploze kastjes en lades. Hiermee is de keuken instapklaar.
Grenzend aan de keuken is de eetkamer gesitueerd welke een uitzicht op de riante achtertuin biedt. De eetkamer biedt plek voor een grote eettafel waar met gemak 8 a 10 personen kunnen dineren. Centraal in de woning bevindt zich de badkamer en de separate toiletruimte. De badkamer is volledig betegeld. Voorzien van een dubbele wastafel met spiegel en ruime inloopdouche met glazen deur, is de badkamer instapklaar.
De toiletruimte is eveneens betegeld en voorzien van een zwevend toilet.
Grenzend aan de hal bevindt zich de slaapkamer en is ruim genoeg om zowel een bed als bureau of opbergmeubel te plaatsen. Ingebouwde kasten voorzien de slaapkamer van slimme opbergruimtes.

BUITEN
Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de riante achtertuin. Deze is deels bestraat, maar ook van veel groen voorzien, wat het tot een levendige tuin maakt. Een ware eyecatcher in de tuin is het zwembad met waterval, waar u op zomerdagen heerlijk kan afkoelen. Het terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel en achterin de tuin is een volwaardig gastenverblijf aanwezig. Deze is multi-inzetbaar en is voorzien van een witgoedaansluiting. Tevens is hier een toiletruimte aanwezig.

BIJZONDERHEDEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×