IJzertijd 65 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 750.000,- K.K.

  • Postcode: 4906 LD
  • Woonoppervlakte: 162 m2
  • Perceeloppervlakte: 393 m2
  • Inhoud: 600 m3
  • Bouwjaar: 2017

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Ijzertijd 65 Oosterhout

Wij bieden u een eigentijdse modern afgewerkte, vrijstaande woning voorzien van alle comfort. Door de vele raampartijen en de unieke ligging van de zonnige tuin, bent u de gehele dag voorzien van een prachtige lichtinval in huis. De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen zoals hardstenen vensterbanken, optimaal geïsoleerd en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Een tuinkamer, sfeervolle houtkachel, 14 zonnepanelen, royale oprit, volledig geïsoleerde garage en ook een hybride warmtepomp maken dit object zeer compleet.

Deze woning staat in de populaire nieuwe wijk de Conteie, nabij de Vrachelse heide. De wijk staat bekend als rustig en kindvriendelijk. Sportaccommodaties, winkels, scholen, uitvalswegen en het centrum van Oosterhout zijn op korte afstand te bereiken. Verder is de woning direct nabij een speeltuin gesitueerd.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 2017
Woonoppervlakte: ca. 162m² (inclusief geïsoleerde garage welke intern te bereiken is)
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 15m²
Perceel oppervlakte: 393m²
Inhoud: ca. 600m³
Energielabel: A+++
Meetrapport: beschikbaar

BEGANE GROND
Entree, hal, meterkast, garderobe, hardhouten trap naar de 1e verdieping en toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Lichte woonkamer met eikenhouten vloer en houtkachel. Eetgedeelte en open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van 5-pits gasfornuis (met wok fornuis), vaatwasser, oven, magnetron en koelkast met apart vriesvak. Tevens is er een praktische hoge eetbar in de keuken gesitueerd. Vanuit de keuken is de garage te bereiken met aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur alsmede de opstelling van de hybride c.v.- installatie.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met hardhouten trap naar de 2e verdieping. 3 slaapkamers en een ruime badkamer met vloerverwarming, mechanische afzuiging, douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime overloop welke toegang biedt aan 2 slaapkamers, beide met dakraam en bergkasten.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×