Julianalaan 14 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 475.000,- K.K.

  • Postcode: 4905 BD
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 520 m2
  • Inhoud: 469 m3
  • Bouwjaar: 1935

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Zeer karakteristieke en charmante vrijstaande jaren 30 woning. Deze woning is in de laatste 10 jaar nagenoeg volledig gemoderniseerd en ligt op loopafstand van het centrum van Oosterhout.
Dit sfeervolle woonhuis met gezellige woonkamer eetkeuken, thuiswerkplek, bijkeuken, grote badkamer en 3 slaapkamers heeft een achtertuin van maar liefst 50 meter diep. Met een meer dan royale tuin voorzien van recent geplaatste schuur met houten overkapping en de mogelijkheid om achterom te komen met een auto is dit echt een unieke woning.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1935
Woonoppervlakte: ca. 129m²
Perceel oppervlakte: 520m²
Meetrapport: beschikbaar
Aanvaarding: in onderling overleg

LIGGING
De woning bevindt zich in een rustige buurt met karakteristieke woningen. Met een goede ontsluiting en op korte afstand van natuur, water alsmede het bruisend centrum van Oosterhout, is deze echt op een toplocatie gelegen.

INDELING
BEGANE GROND:
U komt de woning binnen via de hal. Vanuit daar heeft u toegang tot de woonkamer en de trap naar de 1e verdieping. In de woonkamer is een open haard gesitueerd welke momenteel niet aangesloten is, maar waar wel mogelijkheid voor is. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de keuken. De keuken is in 2011 geplaatst. In de keuken zit een combi-oven, een 5 pits gasfornuis en een koelkast. De keuken heeft een bar met kasten en heeft de mogelijkheid om 3 barkrukken aan te zetten. Vanuit de keuken heeft u toegang de tuin en tot een volgende kamer die zou kunnen dienen als werk- of speel kamer. Achter deze kamer is de bijkeuken met was- en droog aansluiting. Ook via de bijkeuken is de tuin toegankelijk via openslaande deuren.

1e VERDIEPING:
Aan de voorzijde van de woning is de 1e slaapkamer gesitueerd, welke middels een muurtje opgedeeld is in twee ruimtes. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de zijkant van de woning en heeft uitzicht op de achtertuin. De luxe badkamer is royaal en vernieuwd in 2011, hij is voorzien van een bubbelbad, een inloopdouche, een wastafel met 2 wasbakken een toilet en een bidet. Achter de badkamer treft u een ruime inloopkast met uitzicht op de tuin.
2e VERDIEPING
De 2e verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich de derde slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een glazen punt dak wat voor veel licht zorgt in deze ruimte. De ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken.

TUIN:
In de tuin is recent een ruime schuur geplaatst met grote overkapping eraan. In de ruime tuin is de gehele dag zon aanwezig, waardoor u op elk moment van de dag in de zon kan zitten.
BIJZONDERHEDEN

• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×